top of page

Koppelingen met DailyDrive

koppeling 25.jpg

Het werken met een aanvullend systeem kan angstaanjagend zijn. Werken met DailyDrive betekent dat je werkt vanuit het primaire proces van een organisatie. Hoe dit proces is ingericht is afhankelijk van je organisatie maar wel bepalend voor de manier van werken. Zo hoef je niet altijd toegang te hebben tot het brondata systeem van je organisatie voor relevante documentatie, deze kun je makkelijk terugvinden in de DailyDrive. 

Wij vergemakkelijken dit  door een koppeling tussen het bronsysteem en de DailyDrive. Zo hoef je hier geen afscheid van te nemen en koppelen we je bronsysteem aan ons eigen systeem. Het gemak wat hierbij komt kijken is dat je niet handmatig twee keer dezelfde klant/hetzelfde project hoeft aan te maken. Dit wordt automatisch overgenomen uit je brondata en beschikbaar gemaakt in de DailyDrive. De gegevens worden automatisch overgenomen en worden zaken als documenten voorzien van de juiste metadata en voorkom je dus eigenlijk dat er dubbel werk verricht wordt. Andere organisaties werken vaak vanuit de klant/het project en richten zo de omgeving in. Dit zorgt voor veel verschillen in de manier van werken binnen een organisatie omdat iedereen dit op een andere manier doet. Om dit te stroomlijnen werken wij uit het primaire bronsysteem van de organisaties waar we de omgevingen voor inrichten. Momenteel hebben we drie koppelingen staan voor de DailyDrive.

Onze Koppelingen

Maak je gebruik van een bronsysteem wat er nu niet tussen staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

  • Simplicate

  • Dynamics CRM

  • Dynamics Navision

  • Microsoft Dynamics 365 Business Central

  • SalesForce 

  • Exact 

  • Afas (binnenkort)

bottom of page