DailyApps

Is DailyDrive nog een te grote stap voor jouw organisatie maar wil je wel gebruik maken van één van onze specialiteiten, dan kan dat nu eenvoudig, gestructureerd en veilig met onze DailyApps. Een DailyApp heb je al voor slechts € 995,- per jaar ongeacht het aantal gebruikers! 

Onze Daily diensten

DailyApp: Outlook / SharePoint Add-in

DailyApp: Outlook/SharePoint Add-in

Met de DailyApp: Outlook/ SharePoint Add-In wordt jouw mail naadloos geïntegreerd met jouw SharePoint omgeving. Hierdoor is het eenvoudig om bijlages van e-mails op te slaan in SharePoint, en om bestanden vanuit SharePoint direct toe te voegen als bijlage aan jouw mail. De Add-In zorgt er dus voor dat jij niet langer meer eerst je browser hoeft te openen om in jouw SharePoint omgeving naar bestanden te zoeken. Om die bestanden vervolgens handmatig te moeten downloaden en uploaden naar zowel mail als SharePoint locatie. De Add-In is te gebruiken in zowel de Outlook desktopapplicatie als in de online Outlook webapplicatie.

Voor meer informatie klik dan hier

DailyApp: File Explorer

Met onze DailyApp: File Explorer heb je toegang tot de vertrouwde navigatie zoals je die wellicht gewend bent. Tijdens het zoeken in jouw folders naar het gewenste documenten ga jij met de Explorer laag voor laag door jouw mappen heen. Tijdens het zoeken word er een "kruimel pad" bijgehouden zodat jij eenvoudig terug kan naar vorige mappen wanneer je het document niet gevonden hebt of simpel weg de verkeerde map hebt aangeklikt. De privacy maatregelen zijn sterk in acht genomen, hierdoor heb jij als gebruiker alleen toegang tot de folders, mappen en document waar je rechten toe hebt verkregen.

Voor meer informatie klik dan hier

DailyApp: Birthdays

De Like-IT DailyApp: Birthday Calendar zal als een widget op jouw dashboard draaien. Binnen het iframe van de app zie je binnen één oogopslag wie er jarig is of wie zijn of haar verjaardag er aan komt. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van jouw favoriete collega en kan je elkaar gemakkelijk feliciteren. Ook geeft de Birthday Calendar aan wie zijn of haar verjaardag de komende maand op de planning staat. Zo kan je de benodigde voorbereidingen alvast treffen.

Voor meer informatie klik dan hier

DailyApp: Poll

Met de DailyApp: poll van Like-IT, wordt er in een iframe een poll geplaatst als widget op het dashboard van jouw intranet. Je kan eenvoudig een stelling plaatsen en vragen om antwoorden van jou collega’s. Het antwoord kan ingediend worden via een meerkeuze-of-openantwoord. Met de DailyApp: poll van Like-IT betrek je eenvoudig het hele team bij verschillende situaties. Dit zorgt voor zowel conversatie als interactie wat beide kan leiden tot betrokkenheid. Dit draagt bij aan een prettige werksfeer wat goed is voor de werk efficiëntie en bedrijfsproductiviteit. Laat jij je stem horen? 

Voor meer informatie klik dan hier

DailyApp: Find My Colleague

De DailyApp: Find My Colleague van Like-IT is een app die eenvoudig het overzicht biedt over alle werknemers van jouw organisatie. Door middel van ingevulde gegenereerde werknemer profielen kan je in één oogopslag naam, foto, functie, contactgegevens en dagelijkse planning van de juiste werknemer zien. Op deze manier weet jij altijd wie je voor je hebt en wie je nodig hebt voor een desbetreffende klus. Het is dus een moderne variant van het oude vertrouwde smoelenboek! De DailyApp: Find My Colleague van Like-IT is een handige manier om mensen met elkaar in verbinding te brengen op de werkvloer en om de bedrijfsstructuur helder te krijgen. Op deze manier wordt samenwerken overzichtelijker en daardoor efficiënter omdat je met onze app sneller op het juiste adres bent.

Voor meer informatie klik dan hier

DailyApp: Online Task Manager

Met de DailyApp: Online Task Manager maak jij eenvoudig een strakke planning waarmee je een duidelijk overzicht houdt. Via deze DailyApp kan je taken aanmaken op verschillende pagina’s binnen jouw dashboard. Afhankelijk van jouw SharePoint omgeving kan je simpel weg taken toevoegen aan project, meeting en contract pagina’s. Vervolgens worden deze taken dan netjes weergegeven op jouw dashboard. Zo ben jij altijd op de hoogte van wat er per dag gedaan moet worden

Voor meer informatie klik dan hier

DailyApp: Filtered SearchBar

Met de Like-IT DailyApp: de Filtered Searchbar kan je optimaal zoeken binnen SharePoint. De standaard zoekfunctie van SharePoint is hiermee uitgebreid met de mogelijkheid om jouw zoekopdracht te verfijnen met specifieke eigenschappen van de documenten die je zoekt.

Stel, je weet ongeveer de naam van het document dat je zoekt, maar je krijgt steeds een enorme lading zoekresultaten terug. Dat schiet niet op. Gelukkig weet u wel dat het een PDF-bestand is en dat het ergens vorige maand gecreëerd was. De Filtered Searchbar stelt je  in staat om de zoekresultaten te filteren op PDF-bestanden en creatiedatum, zodat je jouw document sneller kunt vinden.

Voor meer informatie klik dan hier

DailyApp: Resource Report

De DailyApp: Resource Report van Like-IT is een app waarmee je verbeterde inzicht in de consultancy planning van jouw organisatie kan creëren. Door het verhelderende inzicht in welke consultant welke (on)betaalde uren maakt de komende periode, kun je een voor gecalculeerde omzet schatten.

Daarnaast zorgt het inzicht gecreëerd door deze app er ook voor dat je de capaciteit van jouw consultants maximaal kan inzetten. Maak voor gecalculeerde uren declarabel met de DailyApp: Resource Report van Like-IT.

Voor meer informatie klik dan hier

We Integrate With Your Modern SharePoint

Interesse in onze complete software pakketen of wil je daar meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie over DailyDrive en onze DailyApps.