top of page

DailyApps

Is Daily Drive nog een te grote stap voor jouw organisatie maar wil je wel gebruik maken van één van onze specialiteiten, dan kan dat nu eenvoudig, gestructureerd en veilig met onze Daily Apps. Een Daily App heb je al voor slechts € 995,- per jaar ongeacht het aantal gebruikers! 

Onze Daily diensten

Daily App: Outlook / SharePoint add-in

DailyApp: Outlook/SharePoint Add-in

Met de Daily App: Outlook/ SharePoint add-in wordt jouw mail naadloos geïntegreerd met jouw SharePoint omgeving. Hierdoor is het eenvoudig om bijlages van e-mails op te slaan in SharePoint, en om bestanden vanuit SharePoint direct toe te voegen als bijlage aan jouw mail. De add-in zorgt er dus voor dat jij niet langer meer eerst je browser hoeft te openen om in jouw SharePoint omgeving naar bestanden te zoeken. Om die bestanden vervolgens handmatig te moeten downloaden en uploaden naar zowel mail als de SharePoint locatie. De add-in is te gebruiken in zowel de Outlook desktopapplicatie als in de online Outlook webapplicatie.

Klik hier voor meer informatie

Daily App: File Explorer

Met onze Daily App: File Explorer heb je toegang tot de vertrouwde navigatie zoals je die gewend bent. Tijdens het zoeken in jouw folders naar het gewenste document, ga jij met de Explorer laag voor laag door jouw mappen heen. Tijdens het navigeren wordt er een "kruimel pad" bijgehouden zodat jij eenvoudig terug kunt naar vorige mappen wanneer je het document niet gevonden hebt of simpel weg de verkeerde map hebt aangeklikt. De privacy maatregelen zijn sterk in acht genomen, hierdoor heb jij als gebruiker alleen toegang tot de folders, mappen en document waar je rechten toe hebt verkregen.

Klik hier voor meer informatie.

Daily App: Birthdays

De Like-IT Daily App: Birthday Calendar zal als een widget op jouw dashboard draaien. Z zie je binnen één oogopslag wie er jarig is of wie zijn of haar verjaardag er aan komt. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van jouw favoriete collega en kun je elkaar gemakkelijk feliciteren. Ook geeft de Birthday Calendar aan wie zijn of haar verjaardag de komende maand op de planning staat. Zo kun je de benodigde voorbereidingen alvast treffen.

Klik hier voor meer informatie.

Daily App: Poll

De DailyApp poll, wordt er een poll geplaatst als widget op het dashboard van jouw intranet. Je kunt eenvoudig een stelling plaatsen en vragen om antwoorden van jouw collega’s. Het antwoord kan ingediend worden via een meerkeuze antwoord. Met de Daily App: poll van Like-IT betrek je eenvoudig het hele team bij verschillende situaties. Dit zorgt voor zowel conversatie als interactie wat beide kan leiden tot betrokkenheid. Dit draagt bij aan een open werksfeer en geeft snel weer wat je medewerkers vinden van de getoonde stelling. Laat jij je stem horen? 

Klik hier voor meer informatie.

Daily App: Find My Colleague

De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een app die eenvoudig het overzicht biedt over alle werknemers van jouw organisatie. Door middel van ingevulde gegenereerde werknemer profielen kun je in één oogopslag naam, foto, functie, contactgegevens en dagelijkse planning van de juiste werknemer zien. Op deze manier weet jij altijd wie je voor je hebt en wie je nodig hebt voor een desbetreffende klus. Het is dus een moderne variant van het oude vertrouwde smoelenboek! De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een handige manier om mensen met elkaar in verbinding te brengen op de werkvloer en om de bedrijfsstructuur helder te krijgen. Op deze manier wordt samenwerken overzichtelijker en daardoor efficiënter omdat je met onze app sneller op het juiste adres bent.

Klik hier voor meer informatie.

Daily App: Online Task Manager

Met de Daily App: Online Task Manager zorg je ervoor dat je taak gestuurd kunt gaan werken. Zo kun je in deze app de status van alle taken zien. Je kunt filteren op naam, datum en oorsprong. Om de taken te zien heb je minimaal "lees rechten" nodig anders wordt de taak in kwestie niet getoond. 

Klik hier voor meer informatie. 

Daily App: Filtered SearchBar

Met de Like-IT Daily App: de Filtered Searchbar kun je optimaal zoeken binnen SharePoint. De standaard zoekfunctie van SharePoint wordt uitgebreid met de mogelijkheid om jouw zoekopdracht te verfijnen met specifieke eigenschappen van de documenten die je zoekt.

Stel dat je de naam van een document nog ongeveer weet, maar steeds een enorme lading zoekresultaten terug krijgt, dat schiet natuurlijk niet op. Gelukkig weet je wel dat het een Pdf-bestand is en dat het ergens vorige maand gecreëerd was. De Filtered Searchbar stelt je in staat om de zoekresultaten te filteren op Pdf-bestanden en creatiedatum, zodat je jouw document sneller kunt vinden.

Klik hier voor meer informatie. 

Daily App: Resource Report

De DailyApp: Resource Report van Like-IT is een app waar je verbeterd inzicht in de consultancy planning van jouw organisatie mee kunt creëren. Door het verhelderende inzicht in welke consultant welke (on)betaalde uren maakt de komende periode, kun je een realistische schatting van de omzet maken. Daarnaast zorgt het inzicht gecreëerd door deze app, er ook voor dat je de capaciteit van jouw consultants maximaal kunt inzetten. Maak geschatte uren declarabel met de Daily App: Resource Report van Like-IT.

 Klik hier voor meer informatie.

Outlook Add-In
File Explorer
Birthdays
Poll
Find My Colleague
Online Task Manager
Resource Report
Filtered SearchBar

Interesse in onze complete software pakketten of wil je hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie over Daily Drive en onze Daily Apps. 

bottom of page