Structuur en standaardisatie met DailyDrive

Document management met Microsoft 365 – SharePoint en Teams

Medewerkers besteden 1 à 2 uur per dag aan het zoeken naar informatie. Niet echt efficiënt dus. Met DailyDrive krijg je grip op het document management systeem (DMS) van jouw kantoor. Onze oplossing brengt automatisch structuur en standaardisatie aan in jouw DMS. Medewerkers weten hoe ze documenten moeten zoeken, opslaan en delen. Zo blijft er meer tijd over voor andere werkzaamheden en verlaag je de werkdruk.  

Krijg grip op het documentenbeheer van jouw kantoor

DailyDrive is een SaaS-oplossing en maakt het gebruik van Microsoft 365 (SharePoint en Teams) eenvoudig. Wij koppelen je externe bronsysteem aan DailyDrive. Zo maak je met één klik sites aan binnen SharePoint en worden de documenten op de juiste plaats automatisch opgeslagen. De mappenstructuur van alle sites zijn exact hetzelfde door DailyDrive. Dit zorgt voor eenvoud, structuur en gemak.  

Structuur

In jouw zoektocht naar documenten biedt DailyDrive een centrale plek. Vanuit één vertrekpunt ga je op zoek naar jouw document. Binnen jouw vertrouwde omgeving van Microsoft 365 – SharePoint en Teams.   

Beheren

Met DailyDrive vind je eenvoudig de documenten die je nodig hebt én weet je waar je deze op moet slaan. DailyDrive geeft je DMS een standaard structuur. Het proces van vinden, opslaan en bewerken is efficiënt ingericht.  

Delen

Samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met DailyDrive deel je documenten met al je relaties en collega’s. Zo ga je altijd efficiënt te werk en houd je meer tijd over voor andere werkzaamheden.

Standaardisatie en structuur voor jouw kantoor

DailyDrive zorgt ervoor dat jouw medewerkers eenvoudig en efficiënt kunnen samenwerken met collega’s en klanten.

Documentprocessen automatiseren en structureren

Voorspelbare kosten en direct beschikbaar

Standaardisatie en dus eenvoudig schaalbaar

DailyDrive

€ 1450 p.m.

*tot 99 medewerkers (€4,50 per extra medewerker)

  • Document Management Systeem
  • Sociaal intranet
  • Integraties en koppelingen
  • Automatische updates
  • Technische support
  • DailyApps

Features van DailyDrive

Met DailyDrive krijg je grip op het document management van jouw kantoor

Integratie SharePoint en Teams

Eenvoudig en gestructureerd samenwerken binnen Microsoft 365 – SharePoint en Teams.  

Document management systeem

DailyDrive maakt het zoeken, opslaan en delen van documenten gestructureerd. Een veilig én overzichtelijk document managementsysteem die voldoet aan alle AVG eisen.    

Sociaal intranet

Het sociale intranet van DailyDrive ondersteunt medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en het bevordert kennisdeling en samenwerking. 

Rechten en rollen

Met DailyDrive kan jij de rechten en rollen beheren van medewerkers per klant. Bepaal wie toegang heeft tot welke mappen en documenten, zodat jouw kantoor aan de AVG voldoet.  

Digitaal ondertekenen met ValidSign

Door de koppeling tussen ValidSign en DailyDrive, kunnen medewerkers eenvoudig documenten digitaal ondertekenen.  

Onbeperkte support

Like-IT biedt onbeperkt technische support op DailyDrive, via onze service desk.  

Waarom kantoren kiezen voor DailyDrive

15+

Jaar SharePoint Ervaring

10k+

Actieve DailyDrive Gebruikers

40k+

Gerealiseerde DailyDrive Sites

Alzheimer Nederland

Marijke van Doorn

“De Outlook add-in van de Daily Drive maakt het voor mij veel makkelijker om e-mailtjes en bijlagen op te slaan in SharePoint, of juist om bijlagen vanuit SharePoint toe te voegen aan een e-mail. We zijn bezig om al onze medewerkers hierover te informeren, zodat we het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om met SharePoint te werken. De consultants van Like-IT waren erg behulpzaam bij de installatie en reageerden snel op onze vragen. Ook in de toekomst zou ik Like-IT daarom graag bij ons betrokken houden.”

Kaak Groep

Johan van Maurik

“Je kunt je helemaal in SharePoint verliezen en wij zochten structuur. Toen kwam ik uiteindelijk uit bij de DailyDrive. En heel eerlijk, we kunnen niet meer zonder. Ook de samenwerking met Like-IT is ideaal. Een no-nonsense club die erg behulpzaam en laagdrempelig is om te benaderen. Erg ideaal dus.”

Ontdek de koppelingen voor jouw kantoor

Wij koppelen jouw ERP, CRM en boekhoudsoftware aan DailyDrive. Het gemak wat hierbij komt kijken is dat je niet handmatig twee keer hetzelfde project hoeft aan te maken. Dit wordt automatisch overgenomen uit je brondata en beschikbaar gemaakt in DailyDrive. De gegevens worden automatisch overnomen en documenten worden voorzien van de juiste metadata. Hierdoor komen de juiste documenten in het juiste mapje van de klanten en projecten.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over DailyDrive? Kijk dan gerust tussen de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

Is DailyDrive ook geschikt voor mijn kantoor?

Werkt jouw organisatie met Microsoft 365? Dan is DailyDrive dé geschikte oplossing om structuur te krijgen in jouw document management systeem. DailyDrive is voor iedereen die grip wilt krijgen op haar DMS. Denk aan accountantskantoren, hogescholen en meer.

Ik wil DailyDrive. Hoe gaan we van start?

Mocht je aan de slag willen gaan met DailyDrive, dan doorlopen we samen de onderstaande stappen:

1. Een kennismakingsgesprek
2. Demo over DailyDrive
3. Offerte
4. Het opzetten van een pilot
5. Volledige integratie DailyDrive

Welke stappen worden doorlopen tijdens de pilot?

Mocht je aan de slag willen gaan met DailyDrive middels een pilot, dan zullen wij samen de onderstaande stappen doorlopen. Een pilot bieden wij fixed priced aan.

1. Volledige installatie van DailyDrive op eigen Microsoft 365 tenant
2. Inrichting a.d.h.v. gesprekken en functionele keuzes
3. Koppelingen inrichten
4. Proefdata inladen in dossiers
5. Twee dagdelen een ambassadeurstraining
6. Ondersteuning vanuit Like-IT gedurende de pilot
7. Toepassen van de huisstijl

Hoe verloopt de data migratie?

Het uiteindelijke doel is om de bestaande data over te zetten in de nieuwe DailyDrive structuur. We verplaatsen de data en zorgen dat deze in de nieuwe structuur komt. Daarmee wordt de toegang tot de data voor de juiste medewerkers gegarandeerd en de beveiliging op orde gebracht. Het migreren van de data doen we met onze eigen slimme tools en ShareGate. Wij gaan de bestaande data nog in kaart brengen zodat we daarna een inschatting kunnen maken van de tijd die nodig is om de data naar DailyDrive te migreren.

Wat zijn de kosten voor data migratie?

We inventariseren de beschikbare data en stellen een budget op. Voor de inventarisatie hebben we inzicht nodig in de hoeveelheid data, mapping en meta-data.

Wat zijn de kosten voor DailyDrive?

Voor DailyDrive betaal je een vast bedrag van € 1450 excl. btw. per maand, tot 99 medewerkers. Boven de 99 medewerkers wordt er € 4,50 per medewerker extra in rekening gebracht.

Wat zijn de kosten voor koppelingen?

Een koppeling wordt door ons als extra SaaS aangeboden. Dit is inclusief monitoring en technisch onderhoud.

Haal meer uit Microsoft 365 met DailyDrive

In dit whitepaper gaan we in op de mogelijkheden van Microsoft 365 als documentmanagementsysteem (met onder andere SharePoint, Teams en OneDrive), leggen we uit wat de verschillen zijn en laten we zien hoe bedrijven meer uit hun documentmanagement kunnen halen door Microsoft 365 te combineren met DailyDrive.

Whitepaper M365 en DailyDrive

“Wij gaan in op de voordelen van Microsoft 365 voor jouw organisatie.”

Marcel van Gelderen

sharepoint expert

DailyDrive zelf ervaren?

Wil jij ontdekken hoe DailyDrive jouw kantoor structuur en standaardisatie kan bieden? Tijdens een vrijblijvende demo nemen we je mee in de mogelijkheden van DailyDrive.

Wil jij meer weten over DailyDrive?

Wij vertellen je graag meer over onze unieke oplossing, zodat jij in de toekomst eenvoudig en gestructureerd documenten beheert.