DailyApps

Wil jij meer uit Microsoft 365 halen voor jouw kantoor? Wij hebben een aantal unieke oplossingen. De DailyApps verhogen de productiviteit van uw medewerkers en verbetert de samenwerking.

Onze DailyApps

Haal meer uit Microsoft 365 (SharePoint en Teams) met onze DailyApps. Een DailyApp heb je al voor slechts € 995,- per jaar ongeacht het aantal gebruikers.

Outlook / SharePoint add-in

Met de deze add-in integreren wij naadloos jouw Outlook met SharePoint. Hierdoor is het eenvoudig om bijlages van e-mails op te slaan in SharePoint, en om bestanden vanuit SharePoint direct toe te voegen als bijlage aan jouw mail. De add-in zorgt er dus voor dat jij jouw bestanden direct in SharePoint kunt beheren en vinden. De add-in is te gebruiken in zowel de Outlook desktopapplicatie als in de online Outlook webapplicatie. 

File Explorer

Met onze Daily App: File Explorer heb je toegang tot de vertrouwde navigatie zoals je die gewend bent. Tijdens het zoeken in jouw folders naar het gewenste document, ga jij met de Explorer laag voor laag door jouw mappen heen. Tijdens het navigeren wordt er een “kruimel pad” bijgehouden zodat jij eenvoudig terug kunt naar vorige mappen wanneer je het document niet gevonden hebt of simpel weg de verkeerde map hebt aangeklikt. De privacy maatregelen zijn sterk in acht genomen, hierdoor heb jij als gebruiker alleen toegang tot de folders, mappen en document waar je rechten toe hebt verkregen. 

Birthdays

De Like-IT Daily App: Birthday Calendar zal als een webpart op jouw dashboard draaien. Z zie je binnen één oogopslag wie er jarig is of wie zijn of haar verjaardag er aan komt. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van jouw favoriete collega en kun je elkaar gemakkelijk feliciteren. Ook geeft de Birthday Calendar aan wie zijn of haar verjaardag de komende maand op de planning staat. Zo kun je de benodigde voorbereidingen alvast treffen. 

Poll

De DailyApp poll, wordt er een poll geplaatst als widget op het dashboard van jouw intranet. Je kunt eenvoudig een stelling plaatsen en vragen om antwoorden van jouw collega’s. Het antwoord kan ingediend worden via een meerkeuze antwoord. Met de Daily App: poll van Like-IT betrek je eenvoudig het hele team bij verschillende situaties. Dit zorgt voor zowel conversatie als interactie wat beide kan leiden tot betrokkenheid. Dit draagt bij aan een open werksfeer en geeft snel weer wat je medewerkers vinden van de getoonde stelling. Laat jij je stem horen?

Find My Colleague

De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een app die eenvoudig het overzicht biedt over alle werknemers van jouw organisatie. Door middel van ingevulde gegenereerde werknemer profielen kun je in één oogopslag naam, foto, functie, contactgegevens en dagelijkse planning van de juiste werknemer zien. Op deze manier weet jij altijd wie je voor je hebt en wie je nodig hebt voor een desbetreffende klus. Het is dus een moderne variant van het oude vertrouwde smoelenboek! De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een handige manier om mensen met elkaar in verbinding te brengen op de werkvloer en om de bedrijfsstructuur helder te krijgen. Op deze manier wordt samenwerken overzichtelijker en daardoor efficiënter omdat je met onze app sneller op het juiste adres bent.

Online Task Manager

Met de Daily App: Online Task Manager zorg je ervoor dat je taak gestuurd kunt gaan werken. Zo kun je in deze app de status van alle taken zien. Je kunt filteren op naam, datum en oorsprong. Om de taken te zien heb je minimaal “lees rechten” nodig anders wordt de taak in kwestie niet getoond.

Marcel van Gelderen

Microsoft 365 expert

Interesse in onze DailyApps?

Heb jij interesse in een of meerdere van onze DailyApps? Wij vertellen je er graag meer over.