top of page
shutterstock_631636766_edited.jpg

Specialiteiten 

Productivity

Het dashboard is jouw startpagina binnen Daily Drive en er kan een onderscheid gemaakt worden tussen Productivity- en Social Dashboards.

Daily Drive biedt dus twee verschillende opties maar ook een middenweg is mogelijk. 

DailyApps

Is Daily Drive nog een te grote stap voor jouw organisatie maar wil je wel gebruik maken van een van onze specialiteiten, dan kan dat nu eenvoudig, gestructureerd en veilig met onze Daily Apps.

Een Daily App heb je al voor slechts  € 995,- per jaar ongeacht het aantal gebruikers! 

DMS

Omdat de hoeveelheid informatie binnen organisaties alsmaar groeit, groeit ook de behoefte aan een goed Document Management System (DMS). SharePoint zou je kunnen zien als een veredelde (online) DMS.

Het DMS van Like-IT is zo ingericht dat het voor de gebruiker gestructureerd, eenvoudig en gemakkelijk is en blijft. Hiervoor zijn er een aantal elementen/modules ontwikkeld en beschikbaar voor bedrijven.

Provisioning

Het feit dat provisioning misschien niet tastbaar of zichtbaar is, maakt het soms lastig in te zien waarom je het nodig hebt voor de verkoop van je product. Via onze provisioning kun je gemakkelijk jouw Microsoft 365 omgeving eenzijdig inrichten.

Waar iemand eerder uren werk had om een site aan te maken en in te richten, heb je nu een mechanisme om al je sites in dezelfde structuur uit te rollen. En dan zijn ze ook nog eens volledig voorzien van de functionaliteiten die je wilt. Dat is het idee achter provisioning.

Migratie

Vaak is alleen een nieuw portaal of een nieuwe applicatie alleen niet genoeg om aan de slag te gaan. Bestaande omgevingen dienen geheel of gedeeltelijk overgezet te worden.

Migratie vindt over het algemeen plaats in een aantal fases. We zien dan ook in de basis een aantal mogelijke scenario’s voor migratie.

Social

Het dashboard is jouw startpagina binnen Daily Drive en er kan een onderscheid gemaakt worden tussen Productivity- en Social Dashboards. 

Daily Drive biedt dus twee opties maar ook een middenweg is mogelijk. 
bottom of page