top of page

Quality Mentor

logo qm.png

Reseller

Quality Mentor

Jaar

2019

Locatie

Nederland

Quality Mentor is een reseller van Like-IT voor de Daily Drive. QM is al 25 jaar actief in de educatie wereld en biedt online trainingen aan voor het Microsoft landschap. Zij gebruiken de Daily Drive zelf al sinds 2019 en delen hun ervaring. 

Maurice Meijer is eigenaar van Quality Mentor. Al 25 jaar zit Maurice in de wereld van educatie en begeleidt mensen met hun adoptie proces naar SharePoint door middel van online trainingen. “Ik heb het genoegen gehad om mensen langs inmiddels acht versies van Microsoft te begeleiden. Van Microsoft 97, tot 2000, 2003,enz. en nu voor 2019.”

Wat doet de organisatie?

"QM helpt organisaties hun IT-doelen te behalen door middel van praktische oplossingen. Met meer dan 400 uur aan zelfgemaakte online trainingsmateriaal over o.a. Microsoft 365, cybersecurity kunnen eindgebruikers op eigen tempo hun kennis en vaardigheden vergroten. Wij helpen de doelgroep eindgebruikers met de adoptie van Microsoft 365. Zo halen zij meer uit hun software!"

Welke uitdagingen hadden jullie voordat jullie met ons in contact zijn gekomen? Denk aan processen, delen van documenten, etc.

"Hiervoor hadden wij een soort URL/XML profi waar je heen moest gaan om je activiteiten te ontplooien. Dit was een extern platform. Als gebruikers niet weten waar ze heen moeten is dit natuurlijk een gemiste kans. Daily Drive biedt een dag dagelijkse trackpunt voor vele taken en zaken."

Waarom hebben jullie besloten om ons product te gebruiken?

"We hadden voorheen een soort DMS systeem aangemaakt buiten ons eigen platform. Dit vinden wij een gemiste kans. De integratie van ons online training platform in de Daily Drive zorgt voor een veel betere zichtbaarheid en een veel hoger gebruik. Dat is razend interessant voor ons en voor onze klanten."

Hoe gebruiken jij en je team ons product momenteel?

“Momenteel gebruik ik de Daily Drive intensief voor het managen van klanten, contracten en mijn eigen documenten. Het zorgt vooral voor snellere informatie voorziening, het gemakkelijk delen van bestanden met externen op een veilige manier en voor eenheid binnen de organisatie."

Hoe voelt het om met ons samen te werken?

“De consultants van Like-IT waren erg behulpzaam bij de installatie en reageerden snel op onze vragen. Ook in de toekomst zou ik Like-IT daarom graag bij ons betrokken houden.”

Kun je kort in eigen woorden uitleggen wat Daily Drive is?

"Zoals ik het zelf altijd vertaal is dat Daily Drive de onduidelijkheden van SharePoint voor eindgebruikers weghaalt. Dus die zorgt ervoor dat ook de eindgebruikers, ook vaak de niet al te getalenteerde gevallen eindgebruikers die natuurlijk ook met die technologie te maken krijgen. Dat die de kracht, betrouwbaarheid van SharePoint optimaal benutten. SharePoint is natuurlijk een prachtig stukje techniek. Bedrijven die over gaan naar de cloud gaan natuurlijk over op een nieuwe work versie. Ze willen de servers niet meer in het pand hebben staan. Dit zijn allemaal strategische beslissingen. De data gaat over naar de SharePoint site, maar dat zegt de normale eindgebruiker natuurlijk niet zo vreselijk veel. Daarbij komt men natuurlijk van een omgeving waar de bestanden gewoon op de C-schijf van de computer staan , ja dat is niet meer. Dat gaat richting SharePoint, en als je het niet goed uitlegt, dan is het al een formule voor problemen. Daily drive haalt ook heel veel van die uitleg weg. Die heb je helemaal niet meer nodig. En ja onze klanten die voorheen dus zonder de Daily Drive 365 werkten en nu dus met Daily Drive, die zijn daar stukken en stukken tevredener over. Dus bij elke nieuwe klant die wij voorzien van ons portfolio stippen we ook altijd dat stukje document management systeem aan, wat het is en dat dat ook goed bekeken moet worden. En ja als men dan daar open voor staat ja dan loodsen we dat soort klanten met plezier en vertrouwen naar jullie toe. Want ja dat is iets wat jullie heel goed kunnen. Wij doen dat zelf niet, maar tis net zo belangrijk als de trainingen in al die applicaties."

RECENSIE

‘If you keep doing what you did, you keep getting what you got.’

Maurice Meijer / Quality Mentor / Eigenaar

Benieuwd naar onze reseller mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 
bottom of page