top of page

Quality Mentor

Vandaag interviewen wij Maurice Reijmer. Maurice is eigenaar van Quality Mentor en werkt al 25 jaar in de wereld van educatie.

Maurice is de eigenaar van Quality Mentor. Al 25 jaar zit Maurice in de wereld van educatie en begeleidt mensen met hun adoptie proces naar SharePoint door middel van online trainingen. “Ik heb het genoegen gehad om mensen langs inmiddels acht versies van Microsoft te begeleiden. Van Microsoft 97, tot 2000, 2003,enz. en nu voor 2019.”

QM helpt organisaties hun IT-doelen te behalen door middel van praktische oplossingen. Met meer dan 400 uur aan zelfgemaakte online trainingsmateriaal over o.a. Microsoft 365, cybersecurity kunnen eindgebruikers op eigen tempo hun kennis en vaardigheden vergroten. Zij helpen de doelgroep eindgebruikers met de adoptie van Microsoft 365. Zo halen zij meer uit hun software!

Zij gebruiken de Daily Drive al sinds 2019, dus dat is ongeveer anderhalf jaar.
"Hiervoor hadden wij een soort URL/XML profi waar je heen moest gaan om je activiteiten te ontplooien. Dit was een extern platform. Als gebruikers niet weten waar ze heen moeten is dit natuurlijk een gemiste kans. Daily Drive biedt een dag dagelijkse trackpunt voor vele taken en zaken. " aldus Maurice.

"Waarom hebben jullie besloten om ons product te gaan gebruiken?" "We hadden voorheen een soort DMS systeem aangemaakt buiten ons eigen platform. Dit vinden wij een gemiste kans. De integratie van ons online training platform in de Daily Drive zorgt voor een veel betere zichtbaarheid en een veel hoger gebruik. Dat is razend interessant voor ons en voor onze klanten."

"Momenteel gebruik ik de Daily Drive intensief voor het managen van klanten, contracten en mijn eigen documenten. Het zorgt vooral voor snellere informatie voorziening, het gemakkelijk delen van bestanden met externen op een veilige manier en voor eenheid binnen de organisatie."

"Zou je kunnen uitleggen wat Daily Drive is in jouw eigen woorden en ervaring?" "SharePoint is natuurlijk een prachtig stukje techniek. Bedrijven die over gaan naar de cloud gaan natuurlijk over op een nieuwe werk omgeving. Ze willen de servers niet meer in het pand hebben staan, dit zijn natuurlijk allemaal strategische beslissingen. Nou de data gaat dan over naar de SharePoint site. Maar dat zegt de normale eindgebruiker natuurlijk niet zo vreselijk veel. Daarbij komt men natuurlijk van een omgeving waar de bestanden gewoon op de C schijf van de computer staan, ja dat is dus gewoon niet meer. Dat gaat richting SharePoint. En als je het niet goed uitlegt, dan is het zoiezo al een formule voor problemen. Maar Daily Drive haalt ook heel veel van die uitleg weg. Die heb je helemaal niet meer nodig. En ja onze klanten die voorheen dus zonder de Daily Drive 365 werkten en nu dus met Daily Drive, die zijn daar stukken en stukken tevredener over. Dus bij elke nieuwe klant die wij voorzien van ons portfolio stippen we ook altijd dat stukje document management systeem aan, wat het is en dat dat ook goed bekeken moet worden. En ja als men dan daar open voor staat ja dan loodsen we dat soort klanten met plezier en vertrouwen naar jullie toe. Want ja dat is iets wat jullie heel goed kunnen. Wij doen dat zelf niet, maar tis net zo belangrijk als de trainingen in al die applicaties. "

Power in Numbers

400

Uur aan lesmateriaal

20

Jaar ervaring

60

Partners

Project Gallerij

RECENSIE

"IF YOU KEEP DOING WHAT YOU DID, YOU KEEP GETTING WHAT YOU GOT! DE DAILY DRIVE BIEDT DE STERKE KRACHT, ROBUUSTHEID EN BEVEILIGING VAN SHAREPOINT, ZONDER ALLE ONDUIDELIJKHEDEN WAAR EINDGEBRUIKERS MEE ZITTEN. DAILY DRIVE HAALT DAT WEG, ZODAT DE EINDGEBRUIKER PROBLEEMLOOS AAN DE SLAG KAN GAAN." 

MAURICE REIJMER / QUALITY MENTOR / EIGENAAR 

bottom of page