top of page
Free-Girl-Working-on-Computer-Website-Mockup-e1578302862964.jpg

Ref. Cases

Alzheimer Nederland

Like-IT heeft bij Alzheimer Nederland de Outlook add-in geïnstalleerd. Deze add-in biedt de mogelijkheid om documenten direct van SharePoint naar outlook te uploaden zonder deze afzonderlijk te hoeven downloaden. Dit kan uiteraard ook andersom.

ALZHEIMER NEDERLAND_edited.jpg

Kader Group

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Zij gebruiken de Daily Drive al een tijdje en delen hun ervaring!

big_kader.png

Eric Burger

Eric Burger is al vijftienjaar expert op het gebied van provisioning en DMS. Vanaf 2006 is hij zich gaan richten op SharePoint en andere Microsoft/Office 365 producten. 

avatar 98

Hogeschool TIO

Louis van Dieteren is manager ICT bij de Hogeschool TIO. Hogeschool TIO is een particuliere Hogeschool en werkt nu al een tijdje met de DailyDrive.

tio.png

Quality Mentor

Quality Mentor is een reseller van Like-IT. Zij gebruiken de Daily Drive omgeving zelf al sinds 2019 en geven online trainingen voor het Microsoft landschap waaronder dus ook de Daily Drive. 

logo qm.png

Armana Cloud

Roy Drissen is is managing partner van Armana Cloud. Roy helpt organisaties bij ICT en bedrijfsproces vraagstukken. 

armanalogo_edited.png

Kaak Groep

Johan van Maurik werkt al vijf jaar als ICT manager binnen de Kaak Groep. In dit interview gaan we in op onze samenwerking en wat we momenteel doen voor Kaak.

logo-KAAK.webp
bottom of page