Zoeken

DailyApps: Find My Colleague

Ben jij opzoek naar een specifieke collega, maar ben je nieuw bij een bedrijf of heb je iemand nodig van een andere afdeling waar je niet geheel bekend mee bent? Dan kan het soms akelig lang duren voordat je de juiste persoon achterhaald en gevonden hebt! Om deze onnodige tijdsbesteding in te korten en efficiënter te maken hebben we bij Like-IT een App ontwikkeld. Niks werkt namelijk zo goed als een ouderwets smoelenboek. Dit is dan ook precies wat we speciaal voor jou gebouwd hebben. Met de DailyApp: Find My Colleague wordt het vinden van de juiste collega eenvoudiger dan ooit.

DailyApps Waarschijnlijk ken je ons van DailyDrive, onze Saas-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we er achter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociaal karakter van het bedrijfsportaal of dashboard, en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. 8 losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze DailyApps kunnen je onder anderen helpen met het te verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen en efficiëntie, en het structureren en aanbrengen van overzicht. DailyApps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke DailyApp voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

Find my colleague De DailyApp: Find My Colleague van Like-IT is een app die eenvoudig het overzicht biedt over alle werknemers van jouw organisatie. Door middel van ingevulde gegenereerde werknemer profielen kan je in één oogopslag naam, foto, functie, contactgegevens en dagelijkse planning van de juiste werknemer zien. Op deze manier weet jij altijd wie je voor je hebt en wie je nodig hebt voor een desbetreffende klus. Het is dus een moderne variant van het oude vertrouwde smoelenboek!

In de app kan je je eigen profiel vormgeven en invullen. Op deze manier wordt er een overzichtelijke database aangemaakt van alle werknemers van het bedrijf. Vervolgens wordt deze data intern weergegeven in de Waardoor je altijd je weg kan vinden naar de juiste collega!

De DailyApp: Find My Colleague van Like-IT is een handige manier om mensen met elkaar in verbinding te brengen op de werkvloer en om de bedrijfsstructuur helder te krijgen. Op deze manier wordt samenwerken overzichtelijker en daardoor efficiënter omdat je met onze app sneller op het juiste adres bent. Ook geeft de DailyApp: Find My Colleague van Like-IT de agenda weer van de collega in kwestie. Hier kan je dus ook snel registreren wanneer je hem of haar het beste kan bellen.

Voordelen DailyApp: Find My Colleague 1. Personalisatie van jouw bedrijf of organisatie: Werk aan een warm en menselijk karakter van je bedrijf. Zit jij in een branche die vrij straight forward is kan het zijn dat je online karakter wat koud of technisch overkomt. Met een simpele oplossing als de DailyApp: Find My Colleague geef je karakter aan jouw bedrijfscultuur. Simpel weg door je personeel te tonen. 2. Betrouwbaarheid: Nieuwe mogelijke klanten vinden het fijn om in contact te staan met een echt persoon in plaat van een bedrijf in haar geheel. Het openbaarstellen van de werknemers heeft daardoor een positief effect op de betrouwbaarheid en beïnvloed mogelijk positief jouw sales traject. 3. Laat het beste van jouw werknemers zien: Door het beste van je medewerkers te laten zien bouw jij organisch en gemakkelijk aan jouw bedrijfsidentiteit. Dit is ook interessant voor mogelijke nieuwe collega’s. Wanneer jouw werknemers een goede sfeer uitstralen, wordt deze identiteit sneller overgenomene door mensen van buiten af! Zowel klanten als mogelijk nieuw personeel. 4. Verbeter het imago van jouw brand: Met goede foto’s van jouw collega’s kan je een uniform concept neerzetten wat kan bijdragen aan jouw professionele imago en brand. Bepaalde emoties en aannames worden namelijk het snelst vormgegeven door middel van beeldmateriaal. Buiten dat, kan het schieten van deze fotoserie ook een leuke teambuilding activiteit zijn!

Alles op een rijtje Natuurlijk is onze DailyApp: Find My Colleague uit te leggen in tekst, maar het is nog makkelijker om er samen doorheen te lopen aan de hand van een video. Klik daarom hier of op de titel van deze alinea om de demo video van de Find My Colleague te bekijken.

Heeft onze Met de DailyApp: Find My Colleague van Like-IT je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de DailyApp stuur dan gerust een mailtje naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de comments. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze de DailyApp: Find My Colleague van Like-IT. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer 5 van onze 8-delige DailyApps serie. We zijn op de helft, maar ben jij benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houd onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

5 tips voor Microsoft 365 gebruikers: Monthly update

Toegankelijkheidsweergave Koud regenachtig weer, een verlengde avondklok. Oftewel geen enkel excuus voor jou om onze blog met maandelijkse updates NIET te lezen! Dus tijd voor een momentje voor jezelf

Zo maak jij online meetings efficiënter!

Toegankelijkheidsweergave Video call in en video call uit. Vergaderen, vergaderen en nog meer vergaderen. We doen niet anders. Ondanks dat het bijna dagelijkse routine is, klaagt meer dan 75% van ons

Niet te missen voordelen SharePoint bibliotheek

Toegankelijkheidsweergave Geef maar toe… jij bent stiekem wel eens tijdelijk een document “kwijt”. Je weer zeker dat je hem hebt opgeslagen, maar je weet alleen niet meer precies waar en onder welke t