top of page
Zoeken

Daily App: Poll

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

Af en toe kan het best lekker zijn om even met je collega’s te sparren. Normaalgesproken plan je dan een meeting in of spreek je elkaar aan bij het koffieapparaat. Dit werkt natuurlijk het best. Nu met COVID-19 werkt het toch net wat anders. Daarnaast heb je soms ook gewoon een korte vraag niet gericht aan specifiek één collega maar aan je hele afdeling. Wat vinden jullie van thuiswerken? Hoe gaan jullie om met werkdruk? Wat willen jullie het liefst eten tijdens de lunch? Of, hoeveel dagen zou jij weer terug willen naar kantoor? Simpele vragen stellen om de meningen van jouw collega’s te horen zonder daar onnodig mailverkeer voor te gebruiken! Dat kan, met anonieme antwoorden via de Daily App: Poll van Like-IT.

Daily Apps Waarschijnlijk ken je ons van Daily Drive, onze SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we er achter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociale karakter van het bedrijfsportaal of dashboard, en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. Acht losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze Daily Apps kunnen je onder anderen helpen met het verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen & efficiëntie en het structureren en aanbrengen van overzicht. Daily Apps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke Daily App voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

Waarom een Poll? Om voort te borduren op het creëren van een collegiale en inclusieve sfeer hebben wij een app ontwikkeld die interactie uitlokt onder de werknemers. Niet alleen legt deze Daily App focus op interactie maar ook op het bieden van een podium voor werknemers waar zij hun stem kunnen laten horen. Met de Daily App: poll van Like-IT kunnen collega’s eenvoudig hun mening geven over verschillende stellingen. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen en weet je direct welke (verschillende) meningen en houdingen er zijn binnen jouw team over bepaalde stellingen en onderwerpen.

Hoe werkt het? Met de Daily App: poll van Like-IT, wordt er in een iframe een poll geplaatst als widget op het dashboard van jouw intranet. Je kan eenvoudig een stelling plaatsen en vragen om antwoorden van jouw collega’s. Het antwoord kan ingediend worden via een meerkeuze-of-openantwoord. Gaat jouw kantoor straks dan weer open, en wil jij je werknemers enthousiasmeren voor de heropening? Vraag ze dan wat ze het meest gemist hebben aan werken op kantoor, of vraag ze welke nieuwe verfkleur ze op de muren zouden willen zien? Met de Daily App: poll van Like-IT betrek je eenvoudig het hele team bij verschillende situaties. Dit zorgt voor zowel conversatie als interactie wat beide kan leiden tot betrokkenheid. Dit draagt bij aan een prettige werksfeer wat goed is voor de werk efficiëntie en bedrijfsproductiviteit. Gehoord worden en je mening kunnen uiten is van cruciaal belang en is nu nog makkelijker dan ooit! Heeft onze Met de Daily App: poll van Like-IT je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de Daily App stuur dan gerust een mailtje naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de reacties. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze Daily App: poll van Like-IT. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer vier van onze 8-delige Daily Apps serie. We zijn op de helft, maar ben jij benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houd onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W

bottom of page