Zoeken

DailyApp: Online Task Manager

Lijstjes, planningen, verschillende kalenders en o vergeet de memo’s en losse blaadjes niet. Kortom, we willen allemaal plannen en ons aan een planning kunnen houden, maar toch blijkt het soms lastiger te zijn dan gedacht. Maar waarom eigenlijk? Het kan zo makkelijk zijn! En makkelijk is het nu ook met de DailyApp: Online Task Manager. Bespaar tijd en stress met onze nieuwe app en plan je taken als nooit tevoren. Benieuwd hoe jij eenvoudig je planning kan verbeteren? Lees dan snel verder!

DailyApps Waarschijnlijk ken je ons van DailyDrive, onze Saas-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we er achter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociaal karakter van het bedrijfsportaal of dashboard, en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. 8 losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze DailyApps kunnen je onder anderen helpen met het te verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen en efficiëntie, en het structureren en aanbrengen van overzicht. DailyApps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke DailyApp voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

Online Task Manager Het hebben van een strakke en overzichtelijke planning is iets wat we ons allemaal voornemen maar ergens toch lastig vinden om te maken laat staan er ons aan te houden. Dit merken wij ook en daarom hebben we een geïntegreerde app gemaakt die jou hierbij eenvoudig kan ondersteunen.

Met de DailyApp: Online Task Manager maak jij eenvoudig een strakke planning waarmee je een duidelijk overzicht houdt. Via deze DailyApp kan je taken aanmaken op verschillende pagina’s binnen jouw dashboard. Afhankelijk van jouw SharePoint omgeving kan je simpel weg taken toevoegen aan project, meeting en contract pagina’s. Vervolgens worden deze taken dan netjes weergegeven op jouw dashboard. Zo ben jij altijd op de hoogte van wat er per dag gedaan moet worden.

Hoe werkt het De taken bevatten een complete set van metadata waardoor de organisatie van jouw werk een stuk overzichtelijker en gestructureerder wordt. Je kan de taken voorzien van de volgende data: Titel, beschrijving, tijdsduur, datum, status, prioritiet en toegewezen personen. Wanneer jij de taak hebt aangemaakt wordt deze getoond als tegel op jouw dashboard. Zo bouw je dus een persoonlijke en complete to-do list zonder er te veel tijd aan te hoeven besteden.

Wanneer je meerdere taken hebt aangemaakt kan het zijn dat de hoeveelheid taakkaarten oploopt. Hierdoor kan je ook kiezen om de weergaven te veranderen in een lijst. Op deze manier wordt de presentatie van de taken beknopter, echter kan je in deze weergaven de omschrijving niet meer direct zien. Ben jij opzoek naar een specifiek taak omdat je er wellicht wat aan moet toevoegen of veranderen? Via de filter functie en de door jouw toegevoegde metadata vind je eenvoudig de gewenste taak terug in enkele secondes.

Taken afkaarten gaat ook eenvoudig door simpel weg op de complete button te klikken. Wanneer je dit doet verdwijnt de taak uit jouw overzicht. Echter wordt deze wel nog steeds opgeslagen in de geschiedenis, zodat jij altijd een duidelijk overzicht blijft behouden in zowel volbrachte als nog openstaande taken.

Kortom Plannen en je aan je eigen planning houden is nog nooit zo makkelijk geweest als met de DailyApp: Online Task Manager. De appt helpt je snel en gemakkelijk met het maken van jouw planning en het behalen van jouw gewenste resultaten. Voor slechts 995,- per jaar maakt iedereen binnen jouw organisatie gebruik van deze DailyApp: Online Task Manager.

Alles op een rijtje Natuurlijk is onze DailyApp: Online Task Manager uit te leggen in tekst, maar het is nog makkelijker om er samen doorheen te lopen aan de hand van een video. Klik daarom hier of op de titel van deze alinea om de demo video van de Online Task Manager te bekijken.

Heeft onze Met de DailyApp: Online Task Manager van Like-IT je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de DailyApp stuur dan gerust een mailtje naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de comments. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze de DailyApp: Online Task Manager van Like-IT. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer 6 van onze 8-delige DailyApps serie. We zijn op de helft, maar ben jij benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houd onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

5 tips voor Microsoft 365 gebruikers: Monthly update

Toegankelijkheidsweergave Koud regenachtig weer, een verlengde avondklok. Oftewel geen enkel excuus voor jou om onze blog met maandelijkse updates NIET te lezen! Dus tijd voor een momentje voor jezelf

Zo maak jij online meetings efficiënter!

Toegankelijkheidsweergave Video call in en video call uit. Vergaderen, vergaderen en nog meer vergaderen. We doen niet anders. Ondanks dat het bijna dagelijkse routine is, klaagt meer dan 75% van ons

Niet te missen voordelen SharePoint bibliotheek

Toegankelijkheidsweergave Geef maar toe… jij bent stiekem wel eens tijdelijk een document “kwijt”. Je weer zeker dat je hem hebt opgeslagen, maar je weet alleen niet meer precies waar en onder welke t