Zoeken

Daily App: Online Task Manager

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

Lijstjes, planningen, verschillende kalenders en o vergeet de memo’s en losse blaadjes niet. Kortom, we willen allemaal plannen en ons aan een planning kunnen houden, maar toch blijkt het soms lastiger te zijn dan gedacht. Maar waarom eigenlijk? Het kan zo makkelijk zijn! En makkelijk is het nu ook met de Daily App: Online Task Manager. Bespaar tijd en stress met onze nieuwe app en plan je taken als nooit tevoren. Benieuwd hoe jij eenvoudig je planning kunt verbeteren? Lees dan snel verder!

Daily Apps Waarschijnlijk ken je ons van Daily Drive, onze SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociale karakter van het bedrijfsportaal of dashboard en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. Acht losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze Daily Apps kunnen je onder anderen helpen met het verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen en efficiëntie, en het structureren en aanbrengen van overzicht. Daily Apps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke Daily App voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

Online Task Manager Het hebben van een strakke en overzichtelijke planning is iets wat we ons allemaal voornemen maar ergens toch lastig vinden om te maken laat staan er ons aan te houden. Dit merken wij ook en daarom hebben we een geïntegreerde app gemaakt die jou hier eenvoudig bij kan ondersteunen.

Met de Daily App: Online Task Manager maak jij eenvoudig een strakke planning waar je duidelijk overzicht mee houdt. Via deze Daily App kun je taken aanmaken op verschillende pagina’s binnen jouw dashboard. Afhankelijk van jouw SharePoint omgeving kun je simpel weg taken toevoegen aan project, meeting en contract pagina’s. Vervolgens worden deze taken dan netjes weergegeven op jouw dashboard. Zo ben jij altijd op de hoogte van wat er per dag gedaan moet worden.

Hoe werkt het De taken bevatten een complete set van metadata waardoor de organisatie van jouw werk een stuk overzichtelijker en gestructureerder wordt. Je kunt de taken voorzien van de volgende data: Titel, beschrijving, tijdsduur, datum, status, prioritett en toegewezen personen. Wanneer jij de taak hebt aangemaakt wordt deze getoond als tegel op jouw dashboard. Zo bouw je dus een persoonlijke en complete to-do list zonder er te veel tijd aan te hoeven besteden.

Wanneer je meerdere taken hebt aangemaakt kan het zijn dat de hoeveelheid taakkaarten oploopt. Hierdoor kan je ook kiezen om de weergaven te veranderen in een lijst. Op deze manier wordt de presentatie van de taken beknopter, echter kun je in deze weergaven de omschrijving niet direct meer zien. Ben jij opzoek naar een specifieke taak omdat je er wellicht wat aan moet toevoegen of veranderen? Via de filter functie en de door jouw toegevoegde metadata, vind je eenvoudig de gewenste taak terug in enkele secondes.

Taken afkaarten gaat ook eenvoudig door simpel weg op de complete button te klikken. Wanneer je dit doet, verdwijnt de taak uit jouw overzicht. Echter wordt deze wel nog steeds opgeslagen in de geschiedenis zodat jij altijd duidelijk overzicht blijft behouden in zowel volbrachte als openstaande taken.

Kortom Plannen en je aan je eigen planning houden is nog nooit zo makkelijk geweest als met de Daily App: Online Task Manager. De appt helpt je snel en gemakkelijk met het maken van jouw planning en het behalen van jouw gewenste resultaten. Voor slechts 995,- per jaar maakt iedereen binnen jouw organisatie gebruik van deze Daily App: Online Task Manager.

Alles op een rijtje Natuurlijk is onze Daily App: Online Task Manager uit te leggen in tekst, maar het is nog makkelijker om er samen doorheen te lopen aan de hand van een video. Klik daarom hier of op de titel van deze alinea om de demo video van de Online Task Manager te bekijken.

Heeft onze Met de Daily App: Online Task Manager van Like-IT je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de Daily App? Stuur dan gerust een mail naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de reacties. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze Daily App: Online Task Manager van Like-IT. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer zes van onze 8-delige Daily Apps serie. We zijn op de helft, maar ben jij benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houd onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W