Zoeken

DailyApp: File Explorer

Waarschijnlijk ken je ons van DailyDrive, onze Saas-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we er achter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociaal karakter van het bedrijfsportaal of dashboard, en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. 8 losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze DailyApps kunnen je onder anderen helpen met het te verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen en efficiëntie, en het structureren en aanbrengen van overzicht. DailyApps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke DailyApp voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

De File Explorer Vorige keer bespraken we de DailyApp Outlook/SharePoint add-in. Vandaag voegen we daar de DailyApp: File Explorer aan toe. Met de File Explorer wordt werken nog eenvoudiger, gestructureerder en veiliger gemaakt. De file Explorer zorgt ervoor dat jouw content en documenten overzichtelijker georganiseerd zijn. Deze DailyApp biedt het oude vertrouwde folder systeem wat het navigeren door jouw folders en documenten zal doen versnellen en versoepelen. Hierdoor is de adoptie minimaal en bespaar je geld omdat een training om personeel bekent te laten worden met de folderstructuren niet langer meer van toepassing is. Dit zal werken efficiënter maken gezien je minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar de juiste bestanden, of het opleiden van personeel.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk: Met onze DailyApp: File Explorer heb je toegang tot de vertrouwde navigatie zoals je die wellicht gewend bent. Tijdens het zoeken in jouw folders naar het gewenste documenten ga jij met de Explorer laag voor laag door jouw mappen heen. Tijdens het zoeken word er een "kruimel pad" bijgehouden zodat jij eenvoudig terug kan naar vorige mappen wanneer je het document niet gevonden hebt of simpel weg de verkeerde map hebt aangeklikt. De privacy maatregelen zijn sterk in acht genomen, hierdoor heb jij als gebruiker alleen toegang tot de folders, mappen en document waar je rechten toe hebt verkregen.

Features van de File Explorer Eenmaal aangekomen op de gewenste locatie en in de juiste map vind je een ‘nieuw’, ‘upload’ en ‘sync’ knop. Via deze features is het heel eenvoudig om met 1 klik nieuwe bestanden aan te maken, bestanden te uploaden of om te synchroniseren met OneDrive. Kortom, de DailyApp File Explorer zorgt ervoor dat jouw werk eenvoudiger en efficiënter wordt. Dit doormiddel van onnodige handelingen weg te nemen.

Financiële plaatje De DailyApp: File Explorer is al voor 995,- per jaar van jouw! De SaaS-oplossing heeft een vaste prijs en staat dus los van de hoeveelheid gebruikers je er op aan wil sluiten. Dit is goedkoper dan andere soortgelijke aanbieders op de markt omdat en de aanschafwaarde hoger ligt en er vaak ook per user betaald moet worden. Wanneer de File Explorer eenmaal in jouw SharePoint modern omgeving draait, heb jij je investering van een kleine duizend euro echter zo terug verdiend. Het is letterlijk een korte termijn kwestie tot dat de File Explorer zijn geld oplevert. Ben je nu benieuwd naar het daadwerkelijke economische voordeel van de DailyApp File Explorer? Klik dan hier!

Alles op een rijtje Natuurlijk is onze DailyApp de File Explorer uit te leggen in tekst, maar het is nog makkelijker om er samen doorheen te lopen aan de hand van een video. Klik daarom hier of op de titel van deze alinea om de demo video van de File Explorer te bekijken.

Heeft onze DailyApp de File Explorer je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de DailyApp stuur dan gerust een mailtje naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de comments. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze DailyApp: File Explorer. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer 2 van onze 8-delige DailyApps serie. Benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houd onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

5 tips voor Microsoft 365 gebruikers: Monthly update

Toegankelijkheidsweergave Koud regenachtig weer, een verlengde avondklok. Oftewel geen enkel excuus voor jou om onze blog met maandelijkse updates NIET te lezen! Dus tijd voor een momentje voor jezelf

Zo maak jij online meetings efficiënter!

Toegankelijkheidsweergave Video call in en video call uit. Vergaderen, vergaderen en nog meer vergaderen. We doen niet anders. Ondanks dat het bijna dagelijkse routine is, klaagt meer dan 75% van ons

Niet te missen voordelen SharePoint bibliotheek

Toegankelijkheidsweergave Geef maar toe… jij bent stiekem wel eens tijdelijk een document “kwijt”. Je weer zeker dat je hem hebt opgeslagen, maar je weet alleen niet meer precies waar en onder welke t