top of page
Zoeken

Het Like-IT(eam)

Like-IT is door een groot diversiteit aan kennis en kunde van verschillende markten thuis. Zo draaien we veel uitlopende projecten en durven we met zekerheid te zeggen dat geen probleem groot genoeg is. We zijn een relatief klein team met ieder zijn eigen vakgebied. Dit is voor ons dan ook het geschikte moment om onze kennis met jullie te delen. Daarom presenteer ik vandaag Het Like-IT(eam). Marcel

Mijn naam is Marcel Schluep en ik ben inmiddels alweer 3 jaar werkzaam bij Like-IT als Functioneel Consultant. In mijn dagelijkse werkzaamheden installeer ik ons Daily Drive portaal bij klanten of voer ik hiervoor updates uit. Daarnaast beheer ik met mijn collega’s onze servicedesk. Omdat Daily Drive constant evolueert ben ik daarnaast verantwoordelijk voor het testen van nieuwe versies en updates van Daily Drive. Om mijn functie nog diverser te maken, houd ik mij ook nog bezig met adoptie/ implementatie trajecten van Daily Drive bij onze klanten en voer ik data migraties uit.

Daarnaast is Like-IT als jong bedrijf zijnde nog volop in ontwikkeling, dit betekent voor ons als medewerkers dat we ook alle ruimte krijgen om ons verder te ontwikkelen. Er is genoeg om je in te verdiepen in een uitgebreid platform als Microsoft 365, zo houd ik mij nu bezig met Power Apps en bekijken we de mogelijkheden om dit ook voor onze klanten en Daily Drive in te zetten.

Vincent

Mijn passie is toch eigenlijk wel iets nieuws verzinnen. Nog beter al je dit samen met collega’s en klanten kunt doen. We hebben al zoveel mooie dingen gemaakt en mede daardoor is een volgende iteratie snel verzonnen en uitgewerkt. Dankzij de kennis en kunde van mijn collega’s wordt de software foutloos opgeleverd. Je zou verwachten dit “normaal” is maar in mijn 20 ICT-ervaring heb ik dat wel eens anders gezien. We zijn een jong en kwalitatief bedrijf. We hebben in de eerste fase van ons bestaan gezorgd dat de onderliggende techniek prefect was. Daarna hebben we dit op werkelijk honderden 365 omgevingen uitgerold om alle mogelijke technische scenario’s het hoofd te bieden. De volgende fase zijn we ons gaan richten op onze Daily Drive modules. Op basis van feedback van onze klanten is Daily Drive inmiddels uitgebouwd naar volwassen (social) Intranetten en DMS-portalen. Recent is onze digitale marketing geprofessionaliseerd. Wekelijkse blogs, Webinars en referentie cases worden via LinkedIn en onze nieuwe website getoond. Recent hebben we een lijn van meer dan 10 Microsoft 365 / SharePoint apps op de markt gebracht onder de naam Daily Apps. Dit aantal zal de aankomende maanden flink gaan groeien. Onze volgende stap zal gericht zijn op de groei van onze SaaS-diensten. Denk daarbij aan nieuwe licenties, aparte apps en de up-sell van onze Daily Drive en Daily Apps. Echt mensen…… het kan ook zonder problemen werken!

Douwe

Als applicatieontwikkelaar draag ik eraan bij dat het werken met Microsoft 365 effectiever, gebruiksvriendelijker en functioneel uitgebreider wordt. Denk bijvoorbeeld aan onze Outlook add-in, die de integratie met SharePoint optimaliseert, of het kwaliteitsmanagementsysteem waarmee een organisatie het aftekenproces van belangrijke documenten kan stroomlijnen. Het Microsoft 365 platform is continu in ontwikkeling, dus dat biedt ons de mogelijkheid om op het scherp van de snede oplossingen te ontwerpen en te bouwen. Als fervente puzzelaar kan ik dus elke dag m’n lol op!

Fabian

Ik ben Fabian uit Rotterdam. Vanaf de opkomst van social media platformen zoals Instagram en Facebook was ik geïnteresseerd in het media landschap. Dit is nooit weggevaagd en vormt nu zelfs de basis van mijn werk bij LIke-IT!

In tegenstelling tot mijn collega's ligt mijn focus niet op het IT-gebied. Ondanks dat ik er wel elke dag mee bezig ben, probeer ik het zoveel mogelijk vanuit een ander perspectief te bekijken. Als marketeer probeer ik de complexe IT-producten en diensten zo te positioneren zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Met andere woorden, mijn grootste uitdaging is om met Jip-en-Janneketaal Daily Drive uit te leggen aan zowel werknemers en werkgevers.

Met verschillende campagnes, gericht op diverse doelgroepen, presenteer ik content die voor iedereen begrijpelijk is. Op deze manier verlagen we de drempel van de af en toe moeilijke IT-wereld en proberen we iedereen van dienst te zijn. Heb je dus een branderige vraag over SharePoint of Teams? Grote kans dat het antwoord simpelweg vermeld staat in één van onze blogs! Zoek het dus snel op.

Marc

Ik ben al vele jaren bezig als softwareontwikkelaar die gespecialiseerd is op het gebied van microsofttechnieken. Ik ben begonnen als junior en ben nu architect die zich vooral bezighoudt met het ontwerpen en ontwikkelen van ons product: Daily Drive voor Microsoft 365. Door de jaren heen heb ik veel verschillende omgevingen en oplossingen gezien, al deze ervaringen heb ik, samen met mijn collega’s, gestopt in Daily Drive. Je kunt Daily Drive zien als een samenvatting van de oplossingen die ik door de jaren heen heb ontworpen. Omdat ik slechte ervaringen heb met het implementeren van functionaliteit in software waar niemand om heeft gevraagd of wilt gebruiken is het mijn doel om Daily Drive lean en mean te houden. Dit doen we door veel contact te hebben met onze klanten en resellers, zodat we altijd een goed gevoel hebben van wat de klant echt wilt. Als we vervolgens verbeteringen of uitbreidingen willen maken zullen we altijd hoor en wederhoor toepassen, om het product overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden.

Jeroen

Mijn naam is Jeroen de Wit, 29 jaar jong en geboren en getogen in Tilburg. Tijdens één van mijn detachering klussen werkte ik steeds vaker samen met Virgil van Like-IT. Doordat de samenwerking natuurgetrouw aanvoelde en hij mij meenam in de wereld van SharePoint, groeide mijn interesse met de dag. Hierdoor heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om over te stappen naar Like-IT en mijn toekomst daar verder op te bouwen. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar werkzaam en werk ik er nog met veel liefde en plezier. Het is een informele club, leuke en gedreven collega’s met een dijk aan ervaring en expertise op het gebied van Microsoft 365.

In mijn functie als technisch consultant op het gebied van Microsoft 365, heb ik veel diverse werkzaamheden en projecten uitgevoerd. Denk hierbij aan migratie trajecten naar de cloud, functionele trainingen (adoptie) en consultancy opdrachten bij externe klanten. Tijdens deze opdrachten lag de focus vooral op de Collaboration tooling van de Microsoft 365 familie. Mijn werk bestaat uit het adviseren van klanten op het gebied van SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams en natuurlijk het Power Platform. Naast alleen een adviserende rol ondersteun ik ook het operationele team en de ontwikkelaars met de uitvoering van hun werk. Tevens heb ik ook nog een periode de scrum master rol vervuld. Al met al, een diversiteit aan werkzaamheden en uitdagingen, maar ook nog genoeg mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen binnen Like-IT.

Virgil

Ja, techniek spreekt me aan zowel in mijn werk als privé. Waarschijnlijk vind ik daarom Formule 1 zo interessant. Het is veel, heel veel nieuwe techniek en er is een belangrijke rol voor de rijder. Zonder de juiste techniek, banden, motoren, analyse en testen ga je niet winnen. Als je geen team hebt of een minder functionerend team dan kun je beter helemaal niet van start gaan. Deze parallel kan ik zo doortrekken naar mijn werksituatie. Heb ruim 10 jaar in loondienst gewerkt, werd ZZP'er en had al snel behoefte om weer deel uit te maken van een professioneel team. Vandaar de stap om Like-IT op te richten en mijn skills toe te voegen aan het team. Dit heeft nu geresulteerd in diepgaande Cloud kennis en een productlijn, Daily Drive dat snel en stabiel draait en waaraan snel nieuwe technieken kunnen worden toegevoegd. Inhoudelijk is mijn kennis zeer ‘up-to-date’, coderen is mijn lust en mijn leven en ik ben zeer goed in staat techniek te vertalen naar begrijpelijke taal. Maar er is meer dan werk. Privé geniet ik van mijn gezin. Samen met mijn vrouw en kinderen, vorm ik minstens zo'n sterk en warm team.

Nu je ons allemaal kent is het wellicht makkelijker om het gesprek aan te gaan. Laten we samenwerken aan een mooie toekomst voor jouw organisatie! Heb je vragen of wil je meer weten over onze specialiteiten? Mail dan naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de reacties!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W

bottom of page