top of page
Zoeken

Daily App: Filtered Searchbar

Verdwaald in de content opzoek naar dat bestand wat je nu zo hard nodig hebt. Bij Like-IT snappen we het als geen ander dat een duidelijke structuur en overzicht cruciaal is binnen jouw werkplek. Helaas kan dit soms toch verkeerd gaan waardoor het vinden van de juiste documenten lastig kan worden. Hier hebben we bij Like-IT een oplossing voor bedacht. Met deze DailynApp vind je jouw document eenvoudig terug zonder dat daar een reorganisatie van de folderstructuur voor nodig is. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Daily Apps

Waarschijnlijk ken je ons van Daily Drive, onze SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben, vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociale karakter van het bedrijfsportaal of dashboard en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. Acht losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze Daily Apps kunnen je onder anderen helpen met het verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen & efficiëntie en het aanbrengen van overzicht. Daily Apps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke Daily App voor jou geschikt is? Bekijk onze artikelen op LinkedIn of bekijk onze site www.like-it.nl.

Filtered Searchbar

Met de Like-IT Daily App: de Filtered Searchbar kun je optimaal zoeken binnen SharePoint. De standaard zoekfunctie van SharePoint is hiermee uitgebreid met de mogelijkheid om jouw zoekopdracht te verfijnen met specifieke eigenschappen van de documenten die je zoekt.

Stel dat je de naam van het document dat je zoekt ongeveer weet maar niet helemaal meer. Tijdens het zoeken krijg je steeds een enorme lading aan zoekresultaten terug. Dat schiet natuurlijk niet op. Gelukkig weet je wel dat het een Pdf-bestand is en dat het ergens vorige maand gecreëerd was. De Filtered Searchbar stelt je in staat om de zoekresultaten te filteren op Pdf-bestanden en creatiedatum, zodat je jouw documenten sneller kunt vinden.

Features Filtered Searchbar

Het bestandstype en de creatiedatum zijn slechts voorbeelden, maar met de Filtered Searchbar kunnen allerlei eigenschappen worden ingesteld als zoekverfijningen, ook eigenschappen die specifiek binnen uw organisatie zijn gedefinieerd. Met een combinatie van deze eigenschappen kan je zelfs in de grootste hooiberg uw speld vinden. Aan de hand van beter gespecificeerde meta-data wordt het vinden van jouw documenten nog eenvoudiger en sneller. Filters die je onder andere aan kunt zetten zijn: document type, publicatiedatum, laatst bewerkt, auteur, bestand grootte, aantal woorden en nog veel meer.

Alles op een rijtje

Natuurlijk is onze Daily App de File Explorer uit te leggen in tekst, maar het is nog makkelijker om er samen doorheen te lopen aan de hand van een video. Klik daarom hier of op de titel van deze alinea om de demo video van de Filtered Searchbar te bekijken.

Heeft onze Daily App de Filtered Searchbar je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de Daily App? Stuur dan gerust een mail naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de reacties. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze Daily App: File Explorer. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer 8 van onze 8-delige Daily Apps serie.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W

bottom of page