top of page
Zoeken

Daily Apps: Find My Colleague

Bijgewerkt op: 2 dec. 2021

Ben jij opzoek naar een specifieke collega, maar ben je nieuw bij een bedrijf of heb je iemand nodig van een andere afdeling waar je niet geheel bekend mee bent? Dan kan het soms akelig lang duren voordat je de juiste persoon achterhaald en gevonden hebt! Om deze onnodige tijdsbesteding in te korten en efficiënter te maken hebben we bij Like-IT een App ontwikkeld. Niks werkt namelijk zo goed als een ouderwets smoelenboek. Dit is dan ook precies wat we speciaal voor jou gebouwd hebben. Met de Daily App: Find My Colleague wordt het vinden van de juiste collega eenvoudiger dan ooit.

Daily Apps Waarschijnlijk ken je ons van Daily Drive, onze SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociale karakter van het bedrijfsportaal of dashboard en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. Acht losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze Daily Apps kunnen je onder anderen helpen met het verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen en efficiëntie, en het structureren en aanbrengen van overzicht. Daily Apps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke Daily App voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

Find my colleague De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een app die eenvoudig het overzicht biedt over alle werknemers van jouw organisatie. Door middel van ingevulde gegenereerde werknemer profielen kan je in één oogopslag naam, foto, functie, contactgegevens en dagelijkse planning van de juiste werknemer zien. Op deze manier weet jij altijd wie je voor je hebt en wie je nodig hebt voor een desbetreffende klus. Het is dus een moderne variant van het oude vertrouwde smoelenboek!

In de app kun je je eigen profiel vormgeven en invullen. Op deze manier wordt er een overzichtelijke database aangemaakt van alle werknemers van het bedrijf. Vervolgens wordt deze data intern weergegeven in de app, waardoor je altijd je weg kunt vinden naar de juiste collega!

De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een handige manier om mensen met elkaar in verbinding te brengen op de werkvloer en om de bedrijfsstructuur helder te krijgen. Op deze manier wordt samenwerken overzichtelijker en daardoor efficiënter omdat je met onze app sneller op het juiste adres bent. Ook geeft de Daily App: Find My Colleague van Like-IT de agenda weer van de collega in kwestie. Hier kun je dus ook snel registreren wanneer je hem of haar het beste kan bellen.

Voordelen Daily App: Find My Colleague 1. Personalisatie van jouw bedrijf of organisatie: Werk aan een warm en menselijk karakter van je bedrijf. Zit jij in een branche die vrij straight forward is? Dan kan het zijn dat je online karakter wat koud of technisch overkomt. Met een simpele oplossing als de Daily App: Find My Colleague geef je karakter aan jouw bedrijfscultuur door simpelweg je personeel te tonen. 2. Betrouwbaarheid: Nieuwe mogelijke klanten vinden het fijn om in contact te staan met een echt persoon in plaats van een bedrijf in haar geheel. Het openbaarstellen van de werknemers heeft daardoor een positief effect op de betrouwbaarheid en beïnvloed mogelijk jouw sales traject positief. 3. Laat het beste van jouw werknemers zien: Door het beste van je medewerkers te laten zien, bouw jij organisch en gemakkelijk aan jouw bedrijfsidentiteit. Dit is ook interessant voor mogelijke nieuwe collega’s. Wanneer jouw werknemers een goede sfeer uitstralen, wordt deze identiteit sneller overgenomen door mensen van buitenaf! Zowel klanten als mogelijk nieuw personeel. 4. Verbeter het imago van jouw brand: Met goede foto’s van jouw collega’s kun je een uniform concept neerzetten wat kan bijdragen aan jouw professionele imago en brand. Bepaalde emoties en aannames worden namelijk het snelst vormgegeven door middel van beeldmateriaal. Buiten dat, kan het schieten van deze fotoserie ook een leuke teambuilding activiteit zijn!

Alles op een rijtje Natuurlijk is onze Daily App: Find My Colleague uit te leggen in tekst, maar het is nog makkelijker om er samen doorheen te lopen aan de hand van een video. Klik daarom hier of op de titel van deze alinea om de demo video van de Find My Colleague app te bekijken.

Heeft onze Daily App: Find My Colleague van Like-IT je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de Daily App stuur dan gerust een mailtje naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de reacties. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze Daily App: Find My Colleague van Like-IT. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer vijf van onze 8-delige DailyApps serie. We zijn op de helft, maar ben jij benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houd onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W

bottom of page