top of page
Zoeken

Daily App: File Explorer

Bijgewerkt op: 2 dec. 2021

Waarschijnlijk ken je ons van Daily Drive, onze SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociale karakter van het bedrijfsportaal of dashboard en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. Acht losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd en veilig kunnen wegnemen. Onze Daily Apps kunnen je onder anderen helpen met het verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen en efficiëntie, en het aanbrengen van overzicht. Daily Apps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke Daily App voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

De File Explorer Vorige keer bespraken we de Daily App Outlook/SharePoint add-in. Vandaag voegen we daar de Daily App: File Explorer aan toe. Met de File Explorer wordt werken nog eenvoudiger, gestructureerder en veiliger gemaakt. De file Explorer zorgt ervoor dat jouw content en documenten overzichtelijker georganiseerd zijn. Deze Daily App biedt het oude vertrouwde folder systeem, wat het navigeren door jouw folders en documenten zal doen versnellen en versoepelen. Hierdoor is de adoptie minimaal en bespaar je geld omdat een training om personeel bekend te laten worden met de folderstructuren niet langer meer van toepassing is. Dit zal werken efficiënter maken gezien je minder tijd kwijt bent aan het zoeken van naar de juiste bestanden, of het opleiden van personeel.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk: Met onze Daily App: File Explorer heb je toegang tot de vertrouwde navigatie zoals je die wellicht gewend bent. Tijdens het zoeken in jouw folders naar het gewenste documenten ga jij met de Explorer laag voor laag door jouw mappen heen. Tijdens het zoeken wordt er een "kruimel pad" bijgehouden zodat jij eenvoudig terug kunt naar vorige mappen wanneer je het document niet gevonden hebt of simpel weg de verkeerde map hebt aangeklikt. De privacy maatregelen zijn sterk in acht genomen, hierdoor heb jij als gebruiker alleen toegang tot de folders, mappen en documenten waar je rechten toe hebt verkregen.

Features van de File Explorer Eenmaal aangekomen op de gewenste locatie en in de juiste map vind je een ‘nieuw’, ‘upload’ en ‘sync’ knop. Via deze features is het heel eenvoudig om met één klik nieuwe bestanden aan te maken, bestanden te uploaden of om te synchroniseren met OneDrive. Kortom, de Daily App File Explorer zorgt ervoor dat jouw werk eenvoudiger en efficiënter wordt, dit doormiddel van onnodige handelingen weg te nemen.

Financiële plaatje De Daily App: File Explorer is al voor 995,- per jaar van jouw! De SaaS-oplossing heeft een vaste prijs en staat dus los van de hoeveelheid gebruikers je eropaan wil sluiten. Dit is goedkoper dan andere aanbieders op de markt omdat én de aanschafwaarde hoger ligt én er vaak ook per user betaald moet worden. Wanneer de File Explorer eenmaal in jouw SharePoint modern omgeving draait, heb jij je investering van een kleine duizend euro echter zo terugverdiend. Het is letterlijk een korte termijn kwestie tot dat de File Explorer zijn geld oplevert. Ben je nu benieuwd naar het daadwerkelijke economische voordeel van de Daily App File Explorer? Klik dan hier!

Alles op een rijtje Natuurlijk is onze Daily App de File Explorer uit te leggen in tekst, maar het is nog makkelijker om er samen doorheen te lopen aan de hand van een video. Klik daarom hier of op de titel van deze alinea om de demo video van de File Explorer te bekijken.

Heeft onze Daily App de File Explorer je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de Daily App stuur dan gerust een mailtje naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de reacties. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze Daily App; File Explorer. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer twee van onze 8-delige Daily Apps serie. Benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houdt onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W

bottom of page