top of page
Zoeken

Daily App: Birthday Calendar

Bijgewerkt op: 31 mei 2022

Waarom weet jij wel de verjaardag van Koning Willem maar niet die van je directe collega's? Simpel, Willem geeft je een vrije dag en helpt je al vanaf Februari met herinneren. Met de extra vrije dag kunnen we je helaas niet helpen maar met het onthouden van wanneer jouw collega's een jaartje ouder worden gelukkig wel!

Daily Apps Waarschijnlijk ken je ons van Daily Drive, onze SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. De afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat veel bedrijven die een prima functionerende online werkomgeving hebben vaak toch wat missen in hun platform. Soms heeft het te maken met het sociale karakter van het bedrijfsportaal of dashboard en een andere keer heeft het te maken met het organiseren van overzicht. Bij Like-IT hebben we daar nu de juiste oplossingen voor gevonden. Acht losse apps die afzonderlijk of gecombineerd jouw gemis eenvoudig, gestructureerd én veilig kunnen wegnemen. Onze Daily Apps kunnen je onder anderen helpen met het verbeteren van de online werksfeer, optimaliseren van werk processen & efficiëntie én het aanbrengen van overzicht. Daily Apps zijn compleet geïntegreerd met Microsoft 365, heel voordelig, enorm handig en efficiënt en al met al niet te missen in jouw SharePoint modern omgeving. Benieuwd welke Daily App voor jou geschikt is? Blijf onze wekelijkse update dan goed in de gaten houden.

Waarom een Birthday Calendar? Juist in tijden van thuiswerken is het belangrijk om goed in contact te blijven met je collega’s en medewerkers. Ondanks dat dit een voor de hand liggend gegeven is, merken we toch dat afstand tussen medewerkers er langzaam in kan sluipen. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei mogelijkheden om jouw online werkomgeving socialer te maken. Buiten de gebruikelijke online platformen waarmee we dagelijks in contact staan met onze collega’s, hebben wij iets nieuws voor jullie. Een app die het dashboard van jouw intranet socialer maakt. Ik heb het nu natuurlijk over de Daily App: Birthday Calendar van Like-IT. Je verjaardag vieren in tijden van COVID-19 is op zichzelf al een hele uitdaging en wordt vaak daarom een keertje overgeslagen. Dit is zonde en daarom is het extra belangrijk om jouw collega een mooie dag te wensen op zijn of haar speciale dag! Hoe het werkt De Like-IT Daily App: Birthday Calendar zal als een widget op jouw dashboard draaien. Binnen het iframe van de app zie je binnen één oogopslag wie er jarig is of wie zijn of haar verjaardag er aankomt. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van jouw favoriete collega en kun je elkaar gemakkelijk feliciteren.

Kleine apps zoals de Daily App: Birthday Calendar helpen ons erbij om collega’s niet uit het oog te verliezen in tijden dat we elkaar minder zien. Dit is tijdens de coronacrisis extra belangrijk! Niet alleen draagt het bij aan een prettige werksfeer wat goed is voor de werk efficiëntie en bedrijfsproductiviteit. Een felicitatie kan wonderen doen en houdt ons positief, en dat kunnen we nu extra hard gebruiken! Wanneer er geen verjaardagen in het verschiet liggen zal de widget leeg blijven. Wanneer er nieuwe collega's of externen worden toegevoegd aan het dashboard neemt de Daily App: Birthday Calendar van Like-IT deze automatisch over. Zo worden ze verwerkt in de Daily App. Heeft onze Daily App de Birthday Calendar je nieuwsgierig gemaakt? Goed om te horen! Heb je vragen over de Daily App stuur dan gerust een mailtje naar info@like-it.nl of laat het ons weten in de reacties. Heb je interesse en wil je een afspraak inplannen om je verder te oriënteren? Klik dan hier. Voor slechts een eenmalige investering van 995,- maak jij al gebruik van onze Daily App: Birthday Calendar. Het gaat om een jaar licentie voor een SharePoint modern omgeving, de prijs staat vast ongeacht het aantal gebruikers. Dit was het dan, nummer drie van onze 8-delige Daily Apps serie. Benieuwd naar wat er nog meer aankomt? Houd onze wekelijkse updates goed in de gaten en we komen snel bij je terug. Tot dan!

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W

bottom of page