top of page
Zoeken

Drie manieren om problemen met Microsoft 365 te voorkomen!

Toegankelijkheidsweergave

Daily Drive is een SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. Met deze veilige online werkomgeving is samenwerken nog nooit zo efficiënt geweest. Door de overzichtelijke structuur van Daily Drive is het eenvoudig om orde te scheppen in je documenten en kun je alles veilig opslaan en archiveren. Door deze Cloud oplossing hoef jij je dus nooit meer af te vragen waar je je documenten moet opslaan. Daily Drive is net zo makkelijk in gebruik als in onderhoud. Over updates van de software hoef jij je namelijk nooit meer zorgen te maken. Dat regelen wij. Verder kan je met één druk op de knop zelf nieuwe sites aanmaken. Hierdoor heb je geen helpdesk meer nodig en bespaar je veel tijd en geld. Daily Drive Onze software Daily Drive wordt in drie varianten aangeboden. Daily Drive Basic, Premium en Excellent. Elke variant heeft een unieke samenstelling van functionaliteiten en mogelijkheden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om van pakket te switchen. Met het basispakket zit je daarom altijd goed en is het indien mogelijk eenvoudig en veilig om te switchen en uit te breiden naar een ander pakket. Hieronder vind je een duidelijk overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de drie varianten van Daily Drive.

Daily Drive Basic

Het basispakket bestaat uit een Dashboard met een (social) Intranet en een Document management systeem (DMS) wat geschikt is voor afdelingen en processen. Binnen het dasboard zijn er mogelijkheden voor klant specifieke opties. Dit houdt in dat het naar wens in te delen is. Voor dit project is er een eenmalige investering nodig van slechts 1500,- euro ongeacht het aantal users je wenst toe te voegen. De overstap naar Daily Drive is eenvoudig, gestructureerd en veilig. Met ons basispakket zorg jij ervoor dat er efficiënter gewerkt kan worden binnen jouw organisatie.

Daily Drive Premium

Het uitgebreide Premium pakket is uitsluitend als SaaS af te nemen. Dit SaaS-contract bedraagt 495,- euro per maand. Het Premium pakket is tot 99 users en gebaseerd op een vast bedrag. Natuurlijk is het mogelijk het aantal users uit te breiden. Voor elke extra user wordt 2,5 euro bekostigd. Binnen het Premium pakket is het mogelijk om klant specifieke modules in te richten. Heb je jaarlijks vier software updates, die wij automatisch voor je doorvoeren zodat jij er geen last van en omkijken naar hebt. Met het Premium pakket kun je gemakkelijk en gratis gebruik maken van technische support met betrekking op het product Daily Drive. Dit bespaart overige kosten. Natuurlijk is ook het Premium pakket uit te breiden en maandelijks opzegbaar.

Daily Drive Excellent

Het Excellent pakket is het meest inclusieve pakket en uitsluitend als SaaS af te nemen. Dit SaaS- contract bedraagt 995,- euro per maand. Het Excellent pakket is tot 99 users en gebaseerd op een vast bedrag. Natuurlijk is het mogelijk het aantal users uit te breiden. Voor elke extra user wordt 3,5 euro bekostigd. Binnen het Excellent pakket is het mogelijk om klant specifieke modules in te richten. Heb je jaarlijks vier software updates, die wij automatisch voor je doorvoeren zodat jij er geen last van en omkijken naar hebt. Met het Excellent pakket kan je gemakkelijk en gratis gebruik maken van technisch support met betrekking op het product Daily Drive .Ook heb je met het Excellent pakket gratis toegang tot onze Support-desk. Dit bespaart overige kosten. Als laatst heb je met het Excellent pakket ook direct toegang tot de Outlook/SharePoint add-in. Het Excellent is het meest complete pakket van Daily Drive en is maandelijks opzegbaar.

Ben je geïnteresseerd in Daily Drive of heb je vragen over de verschillende pakketen? Klik dan hier voor het contact formulier. Wil je meer weten en een demo inplannen? Klik dan hier om een afspraak te maken. Wij van Like-IT zijn er van overtuigd dat werken eenvoudiger, gestructureerder en veiliger wordt met Daily Drive.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dezelfde tijd op een andere locatie? Of een andere tijdstip op dezelfde plaats? Wij gaan uitleggen hoe je mensen kunt helpen naadloos samen te werken in tijd en ruimte. Lees dus snel de handleiding. W

bottom of page