shutterstock_631636766_edited.jpg

Over ons

Onze missie 

Wij van Like-It helpen jouw organisatie door middel van gepersonaliseerde SaaS-oplossingen om jouw dagelijkse Microsoft 365 werkomgeving gestructureerd, een-voudiger en veiliger te maken. Hiermee is de kennis binnen jouw organisatie altijd en overal voor de juiste mensen beschikbaar. Met één klik helpen wij jouw vertrouwde processen veilig naar de nieuwe online werkomgeving.

Onze visie

In een snel veranderende en innovatieve Microsoft omgeving streven wij van Like-IT ernaar om voor zo veel mogelijk gebruikers de complexe Microsoft 365 omgeving eenvoudiger te maken. Door een groei in duurzame klantrelaties krijgen wij meer inzicht in de wensen van de markt. Hierdoor zal Like-IT in 2025 Nederlands marktleider zijn in integrale en gepersonaliseerde Microsoft 365 SaaS-oplossingen.

Over Ons

Wij van Like-IT helpen met onze SAAS-toepassingen, organisaties met het verbeteren van interne communicatie waardoor kennis gemakkelijker gedeeld en gewaarborgd kan worden. Door de snel veranderende Microsoft 365 omgeving kampen vele organisaties helaas met onnodige technische problemen, die het optimale gebruik van de Microsoft 365 omgeving kunnen belemmeren. Like-IT lost deze complexe problemen graag eenvoudig, gestructureerd en veilig voor je op. Hierdoor kunnen jij en jouw organisatie direct en gemakkelijk tegen minimale kosten het maximale uit jouw Microsoft 365 werkomgeving halen.

Meer informatie? 

Klik op de onderstaand links om ons beter te leren kennen en om meer over ons werk te leren. 
 

Wie zijn wij?

Om ons voor te stellen nemen we je graag mee in de nog relatief korte geschiedenis van Like-IT. Het begon allemaal met onze experts die tienduizenden uren hebben besteed aan het verbeteren van een geautomatiseerd deployment mechanisme. Dit resulteerde er in dat Microsoft 365 zeer snel en foutloos kan worden geïnstalleerd, met als resultaat het efficiënter maken van jouw organisatie. Wij bieden een gepersonaliseerd en integraal SaaS-model wat de overdracht naar de Cloud eenvoudig, gestructureerd, en veilig maakt. Met ons gestandaardiseerd software pakket (DailyDrive) kun jij met één klik jouw vertrouwde processen veilig meenemen naar jouw nieuwe Microsoft 365 werkomgeving.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over DailyDrive, SharePoint en Microsoft 365? Bel dan naar 085 - 822 11 30 of mail naar info@like-it.nl .

Of maak een afspraak en kom eens gezellig langs op ons kantoor. Je vind ons aan de Westbaan 186, 2841 MC in Moordrecht.