top of page
shutterstock_631636766_edited.jpg

Over ons

Onze missie 

Like-IT helpt jouw organisatie door middel van gepersonaliseerde SaaS-oplossingen om jouw dagelijkse Microsoft 365 (SharePoint) werkomgeving gestructureerd, eenvoudiger en veiliger te maken.

Hiermee is de kennis binnen jouw organisatie altijd en overal voor de juiste mensen beschikbaar. Met één klik helpen wij jouw vertrouwde processen veilig naar de nieuwe online werkomgeving.

Onze visie

In een snel veranderende en innovatieve werkcultuur, streven wij van Like-IT ernaar om voor   zoveel mogelijk gebruikers online  samenwerken eenvoudig te maken en de adoptie naar de digitale werkplek goed te laten verlopen.

Dit doen wij door de Microsoft 365-omgeving volledig naar wensen in te richten én zelfs uit te breiden met ons eigen product, de DailyDrive. 
Door een groei in duurzame klantrelaties krijgen wij meer inzicht in de markt en breiden wij ons product daar op uit.

Hierdoor zal Like-IT in 2025 Nederlands marktleider zijn in integrale en gepersonaliseerde Microsoft 365 SaaS-oplossingen en dé SaaS leverancier voor het sociaal intranet. 

Over Ons

Bij Like-IT helpen we met onze SAAS-toepassingen, organisaties met het verbeteren van interne communicatie waardoor kennis gemakkelijker gedeeld en gewaarborgd kan worden.

Door de snel veranderende Microsoft 365 omgeving kampen vele organisaties helaas met onnodige technische problemen, die het optimale gebruik van de Microsoft 365 (SharePoint) omgeving kunnen belemmeren.

Like-IT lost deze complexe problemen graag eenvoudig, gestructureerd en veilig voor je op. Hierdoor kunnen jij en jouw organisatie direct en gemakkelijk tegen minimale kosten het maximale uit jouw SharePoint werkomgeving halen.

Meer info? 

Klik op de onderstaand links om ons beter te leren kennen en om meer over ons werk te leren. 

Wie zijn wij?

Om ons voor te stellen nemen we je graag mee in de geschiedenis van Like-IT. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in SharePoint oplossingen en de adoptie naar de digitale werkplek. 

Het begon allemaal met onze experts die tienduizenden uren hebben besteed aan het verbeteren van een geautomatiseerd deployment mechanisme.

Dit resulteerde er in dat de DailyDrive zeer snel en foutloos kan worden geïnstalleerd, met als resultaat het efficiënter maken van jouw organisatie.

Wij bieden een gepersonaliseerd en integraal SaaS-model dat de overdracht naar de Cloud eenvoudig, gestructureerd en veilig maakt.

Met ons gestandaardiseerd software pakket (DailyDrive) kun jij met één klik jouw vertrouwde processen veilig meenemen naar jouw nieuwe Microsoft 365 werkomgeving.

Contact

Heb je vragen of wil je meer     informatie over Daily Drive,        SharePoint of Microsoft 365?

Neem dan contact met ons op.          


 
bottom of page