top of page

DailyApp: Online Task Manager

Lijstjes, planningen, verschillende kalenders en o vergeet de memo’s en losse blaadjes niet. Kortom, we willen allemaal plannen en ons aan een planning kunnen houden, maar toch blijkt het soms lastiger te zijn dan gedacht. Maar waarom eigenlijk? Het kan zo makkelijk zijn! En makkelijk is het nu ook met de DailyApp: Online Task Manager. Bespaar tijd en stress met onze nieuwe app en plan je taken als nooit tevoren. Benieuwd hoe jij eenvoudig je planning kan verbeteren? Lees dan snel verder!

DailyApp: Outlook/SharePoint Add-in

Het hebben van een strakke en overzichtelijke planning is iets wat we ons allemaal voornemen maar ergens toch lastig vinden om te maken laat staan er ons aan te houden. Dit merken wij ook en daarom hebben we een geïntegreerde app gemaakt die jou hierbij eenvoudig kan ondersteunen.

Met de DailyApp: Online Task Manager maak jij eenvoudig een strakke planning waarmee je een duidelijk overzicht houdt. Via deze DailyApp kan je taken aanmaken op verschillende pagina’s binnen jouw dashboard. Afhankelijk van jouw SharePoint omgeving kan je simpel weg taken toevoegen aan project, meeting en contract pagina’s. Vervolgens worden deze taken dan netjes weergegeven op jouw dashboard. Zo ben jij altijd op de hoogte van wat er per dag gedaan moet worden.

De taken bevatten een complete set van metadata waardoor de organisatie van jouw werk een stuk overzichtelijker en gestructureerder wordt. Je kan de taken voorzien van de volgende data: Titel, beschrijving, tijdsduur, datum, status, prioritiet en toegewezen personen. Wanneer jij de taak hebt aangemaakt wordt deze getoond als tegel op jouw dashboard. Zo bouw je dus een persoonlijke en complete to-do list zonder er te veel tijd aan te hoeven besteden.

Wanneer je meerdere taken hebt aangemaakt kan het zijn dat de hoeveelheid taakkaarten oploopt. Hierdoor kan je ook kiezen om de weergaven te veranderen in een lijst. Op deze manier wordt de presentatie van de taken beknopter, echter kan je in deze weergaven de omschrijving niet meer direct zien. Ben jij opzoek naar een specifiek taak omdat je er wellicht wat aan moet toevoegen of veranderen? Via de filter functie en de door jouw toegevoegde metadata vind je eenvoudig de gewenste taak terug in enkele secondes.

Taken afkaarten gaat ook eenvoudig door simpel weg op de complete button te klikken. Wanneer je dit doet verdwijnt de taak uit jouw overzicht. Echter wordt deze wel nog steeds opgeslagen in de geschiedenis, zodat jij altijd een duidelijk overzicht blijft behouden in zowel volbrachte als nog openstaande taken.

Kortom

Plannen en je aan je eigen planning houden is nog nooit zo makkelijk geweest als met de DailyApp: Online Task Manager. De appt helpt je snel en gemakkelijk met het maken van jouw planning en het behalen van jouw gewenste resultaten. Voor slechts 995,- per jaar maakt iedereen binnen jouw organisatie gebruik van deze DailyApp: Online Task Manager.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Outlook Add-In
File Explorer
Birthdays
Poll
Find My Colleague
Online Task Manager
Resource Report
Filtered SearchBar
bottom of page