Koppelingen

De DailyDrive van Like-IT biedt een naadloze integratie met SharePoint en zorgt voor een extra laag van gemak binnen jouw digitale werkplek. Zo kun je overal veilig samenwerken op een digitale werkomgeving afgestemd op de wensen van de organisatie. Wij koppelen je bronsysteem aan onze DailyDrive.

Zo maak je met één klik op de knop sites aan binnen SharePoint die automatisch de gegevens uit je bronsysteem overnemen en biedt het platform alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een goed werkend sociaal intranet doormiddel van de DailyApps. Kortom, wij zorgen ervoor dat jij op een veilige, makkelijke én snelle manier digitaal kunt samenwerken. Bekijk hieronder onze koppelingen.

Onze koppelingen

Maak je gebruik van een bronsysteem wat er nu niet tussen staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Simplicate
Simplicate
Simplicate
Simplicate
Simplicate
Simplicate

Krijg grip op het documentenbeheer van jouw kantoor

DailyDrive is een SaaS-oplossing en maakt het gebruik van Microsoft 365 (SharePoint en Teams) eenvoudig. Wij koppelen je externe bronsysteem aan DailyDrive. Zo maak je met één klik sites aan binnen SharePoint en worden de documenten op de juiste plaats automatisch opgeslagen. De mappenstructuur van alle sites zijn exact hetzelfde door DailyDrive. Dit zorgt voor eenvoud, structuur en gemak.  

“Wij gaan in op de voordelen van Microsoft 365 voor jouw organisatie.”

Marcel van Gelderen

sharepoint expert

Meer weten over de koppelingen van DailyDrive?

Wil jij ontdekken welke koppelingen er mogelijk zijn voor jouw organisatie? Wij vertellen je er graag meer over. DailyDrive kan koppelen met verschillende ERP, CRM en boekhoudsoftware.

Wil jij meer weten over DailyDrive?

Wij vertellen je graag meer over onze unieke oplossing, zodat jij in de toekomst eenvoudig en gestructureerd documenten beheert.