top of page

DailyApp: Poll

Sparren met collega's kan af en toe noodzakelijk en gewenst zijn. Normaliter kan je dan bijvoorbeeld een meeting inplannen of spreek je elkaar aan op kantoor. Dit werkt uiteraard het beste. Nu hybride werken een groot deel uitmaakt van onze werkweek, werkt het tegenwoordig dus toch even wat anders. Soms heb je ook gewoon een vraag aan de gehele afdeling en niet alleen aan één specifieke collega. Hoe hebben wij dit dan in onze oplossing geïntegreerd?

Inclusiviteit en gemak integreren binnen je SharePoint omgeving van je organisatie. Om dit te realiseren hebben wij de DailyApp de Poll ontwikkeld om interactie te boosten onderling werknemers. Niet alleen legt deze DailyApp focus op interactie, maar ook op het bieden van een podium voor werknemers waar zij hun stem kunnen laten horen. Met de DailyApp de Poll, wordt er een poll geplaatst als widget op het dashboard van jouw intranet. Zo kun je eenvoudig een stelling plaatsen en antwoorden vergaren van je collega's. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen en weet je direct welke (verschillende) meningen en houdingen er zijn binnen jouw team over bepaalde stellingen en onderwerpen. 

 

Hoe ziet dit eruit

In de praktijk werkt het dus heel simpel. De poll wordt als widget getoond op het dashboard van jouw intranet. Zo kun je makkelijk en snel op verschillende manieren meningen vergaren van jouw collega's. Zo heb je de keuze om voor een meerkeuze poll te kiezen of voor het implementeren van open antwoorden. Dit zorgt voor zowel conversatie als interactie tussen de collega's en draagt bij aan een prettige werksfeer, wat weer goed is voor de efficiëntie en bedrijfsproductiviteit. 

DailyApp: Outlook/SharePoint Add-in

poll daily drive.png

Hier zie je de optie voor meerkeuze binnen de Poll. 

Daily App - Office 365 Specialist - Poll - Microsoft 365 Specialist

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over de FileExplorer van de DailyDrive? Neem dan contact met ons op!

Daily App - Office 365 Specialist - Microsoft 365 Specialist - Poll 2

Hier zie je de resultaten van een gehouden poll.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Outlook Add-In
File Explorer
Birthdays
Poll
Find My Colleague
Online Task Manager
Resource Report
Filtered SearchBar
bottom of page