DailyApp: Outlook add-in

SharePoint, Outlook en Microsoft Teams, allemaal applicaties waar je te maken hebt met bestanden. Alhoewel het werken in de cloud of digitale werkomgeving is bedoeld om je bestanden te centraliseren, werkt het in de praktijk toch nét even wat anders. 

Onze Daily diensten

Daily App: Outlook / SharePoint add-in

Waar je in Microsoft 365 en SharePoint super makkelijk kunt werken kan het soms toch een zooitje worden binnen jouw cloud omgeving. Binnen de digitale werkplek staat document management bovenaan de ladder. We werken uiteindelijk in de cloud voor het gemak van een document management systeem. DMS systemen zorgen voor eenvoud en structuur binnen je werkomgeving.  Dit werkt echter averechts het moment dat je constant moet schakelen tussen de verschillende applicaties binnen in je Microsoft 365 omgeving. Het constant moeten downloaden en uploaden van documenten voordat je ze kan mailen of opslaan. 

Helemaal niet handig dus. Gelukkig kan dit anders! Bespaar je zelf de moeite en integreer makkelijk al die applicaties naar één app. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk bijlagen van een ontvangen mail opslaan in je SharePoint omgeving. Ook kun je uiteraard direct vanuit je Outlook documenten uploaden die eigenlijk in de SharePoint staan. De Outlook add-in zorgt er dus voor dat jij niet langer meer eerst je browser hoeft te openen om in jouw SharePoint omgeving naar verschillende bestanden te zoeken! 

Hoe het werkt in de praktijk, kun je in de onderstaande video bekijken. 

DailyApp: Outlook/SharePoint Add-in

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen naar aanleiding van deze video? Plan dan direct en gemakkelijk een kennis making in!

Outlook Add-In
File Explorer
Birthdays
Poll
Find My Colleague
Online Task Manager
Resource Report
Filtered SearchBar