top of page

Charity Alzheimer Nederland

Charity Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland heeft van ons de Outlook-add in gekregen als charity.

Marijke van Doorn is teamleider informatiemanagement & ICT bij Alzheimer Nederland. Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen in onze tijd, namelijk dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken ze aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Like-IT heeft bij Alzheimer Nederland de Outlook add-in geïnstalleerd. Deze add-in biedt de mogelijkheid om documenten direct van SharePoint naar outlook te uploaden zonder deze afzonderlijk te hoeven downloaden. Dit kan uiteraard ook andersom.

Wat is jouw rol binnen de organisatie?

“Binnen in Alzheimer Nederland ben ik teamleider informatiemanagement & ICT. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor het vertalen van de informatiebehoeften die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan in informatievoorziening.”

Waarom hebben jullie besloten om ons product te gebruiken?

“Wij hebben besloten om met Like-IT samen te werken door hun transparantie en vakkundigheid. Dit was uiteindelijk de juiste beslissing voor ons, we ervaren deze samenwerking als heel plasant en willen zeker blijven werken met elkaar.”

Hoe gebruiken jij en je team ons product momenteel?

“Momenteel zitten we nog in de uitrol fase. Dit wordt per team gedaan om zo het overzicht te behouden. We zijn momenteel bezig om al onze medewerkers over de integratie te informeren, zodat we het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om met SharePoint te werken.”

Hoe voelt het om met ons samen te werken?

“De consultants van Like-IT waren erg behulpzaam bij de installatie en reageerden snel op onze vragen. Ook in de toekomst zou ik Like-IT daarom graag bij ons betrokken houden.”

RECENSIE

‘De Outlook Add-in van de Daily Drive maakt het voor mij veel makkelijker om e-mailtjes en bijlagen op te slaan in SharePoint, of juist om bijlagen vanuit SharePoint toe te voegen aan een e-mail. We zijn bezig om al onze medewerkers hierover te informeren, zodat we het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om met SharePoint te werken. De consultants van Like-IT waren erg behulpzaam bij de installatie en reageerden snel op onze vragen. Ook in de toekomst zou ik Like-IT daarom graag bij ons betrokken houden.’

Marijke van Doorn / Alzheimer Nederland / Teamleider informatiemanagement & ICT

bottom of page