top of page

DailyApp: Find My Colleague

Sparren met collega's kan af en toe noodzakelijk en gewenst zijn. Normaliter kan je dan bijvoorbeeld een meeting inplannen of spreek je elkaar aan op kantoor. Dit werkt uiteraard het beste. Nu hybride werken een groot deel uitmaakt van onze werkweek, werkt het tegenwoordig dus toch even wat anders. Soms heb je ook gewoon een vraag aan de gehele afdeling en niet alleen aan één specifieke collega. Hoe hebben wij dit dan in onze oplossing geïntegreerd?

De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een app die eenvoudig het overzicht biedt over alle werknemers van jouw organisatie. Door middel van ingevulde gegenereerde werknemer profielen kun je in één oogopslag naam, foto, functie, contactgegevens en dagelijkse planning van de juiste werknemer zien. Op deze manier weet jij altijd wie je voor je hebt en wie je nodig hebt voor een desbetreffende klus. Het is dus een moderne variant van het oude vertrouwde smoelenboek! De Daily App: Find My Colleague van Like-IT is een handige manier om mensen met elkaar in verbinding te brengen op de werkvloer en om de bedrijfsstructuur helder te krijgen. Op deze manier wordt samenwerken overzichtelijker en daardoor efficiënter omdat je met onze app sneller op het juiste adres bent.

De gegevens die getoond worden, worden vergaard uit het delve profiel van de gebruikers. Zo kun je zelfs filteren op hobby's van je collega's om zo te kijken met wie je dezelfde hobby's deelt.

Bekijk in de onderstaande video hoe het smoelenboek eruit ziet!

DailyApp: Outlook/SharePoint Add-in

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Outlook Add-In
File Explorer
Birthdays
Poll
Find My Colleague
Online Task Manager
Resource Report
Filtered SearchBar
bottom of page