top of page
shutterstock_631636766_edited.jpg

Daily Drive Excellent

Het meest uitgebreide pakket van ons is het excellent pakket. Dit pakket bestaat uit alle beschikbare opties van ons product en is voor de gevorderde gebruiker. Er zijn veel overeenkomsten met het premium pakket, echter zijn er wel degelijk verschillen. Het afnemen van een clouddienst is voordelig voor bijna alle organisaties. 

Dashboard voorzien van sociaal intranet en DMS 

Een groot voordeel van werken in de cloud is de toegankelijkheid. Zo ben je nooit locatie gebonden om jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren en kun je jouw digitale werkomgeving vanaf elk apparaat betreden. Zo krijg je in deze variant een volledig ingericht sociaal intranet waar je makkelijk informatie kunt delen met de hele organisatie en op een laagdrempelige manier de communicatie draaiende houdt. Ook wordt je voorzien van een DMS die jouw documenten toegankelijk maakt vanaf elk apparaat met de juiste rechtenstructuur. Zo raak je nooit meer een document kwijt en weet je zeker dat gevoelige informatie op een beveiligde omgeving staat.

In de excellent variant worden alle beschikbare DailyApps toegevoegd. De DailyApps bieden gemak in jouw digitale werkomgeving. Zo heb je verschillende applicaties die de productiviteit verhogen.

De DailyApps bestaan uit:

  • Outlook/SharePoint add-in: Deze DailyApp biedt een naadloze integratie met jouw SharePoint, Microsoft Teams en Outlook (exchange) omgeving. Het maakt het mogelijk om e-mails met of zonder bijlage direct in DailyDrive op te slaan of om documenten direct aan je mail toe te voegen. Het werkt zowel in je vertrouwde Outlook omgeving als in de Outlook Web client. 

  • File Explorer: Met deze app navigeer je door de DailyDrive alsof het je oude vertrouwde "verkenner" of "fileshare" is. Tijdens het navigeren wordt er een kruimel pad bijgehouden zodat jij eenvoudig terug kunt naar vorige mappen wanneer je het document niet gevonden hebt of simpelweg de verkeerde map hebt aangeklikt.

  • Birthdays: De Birthday Calendar app zal als een widget op jouw dashboard draaien. Zo zie je binnen één oogopslag wie er jarig is of wie zijn verjaardag eraan zit te komen. Zo kun je de benodigde voorbereidingen alvast treffen.

  • Poll: De DailyApp poll, zorgt ervoor dat er een widget geplaatst wordt op het dashboard van jouw sociaal intranet. Je kunt eenvoudig en snel stellingen plaatsen en antwoorden verkrijgen op een laagdrempelige manier. Dit draagt bij aan een "open" werksfeer en geeft snel weer wat je medewerkers vinden van de getoonde stelling. 

  • Find My Colleague: De Find My Colleague app biedt een snel overzicht van alle werknemers binnen jouw organisatie. Zo kun je op één oogopslag naam, foto, functie, en zelfs hobby’s zien. Op deze manier weet je altijd wie je voor wat nodig hebt. Dit brengt op een handige manier mensen in verbinding en zorgt voor een helder overzicht van beschikbare kennis, opleiding, ervaring, hobby's en locatie. 

  • Online Task Manager: Deze app zorgt dat je "taak gestuurd" kunt gaan werken. Zo kun je in deze app de status van alle taken zien en filteren op naam, datum en oorsprong. Om de taken te zien heb je minimaal "lees rechten" nodig anders wordt de taak in kwestie niet getoond.

  • Filtered Searchbar: De Filtered Searchbar biedt de mogelijkheid om optimaal te zoeken binnen DailyDrive. De standaard zoekfunctie wordt uitgebreid met de mogelijkheid tot het verfijnen met specifieke eigenschappen van de documenten die je zoekt. Dit kan bijvoorbeeld het bestandstype, jaar, auteur of zelfs een tag zijn. Kortgezegd, je kunt onmogelijk nog iets kwijt raken.

Automatische updates

Softwarelicenties onderhouden is een kostbare bezigheid, zo kost het veel tijd en moeite om de updates handmatig bij te werken. Ook heb je als organisatie niet altijd alle technische kennis in huis om dit te faciliteren. Een werkplek in de cloud, vergt ook onderhoud. De online software wordt automatisch door ons bijgewerkt. Daardoor hoef je als gebruiker geen aandacht te besteden aan de techniek en kun je je volledig bezighouden met het verhogen van de productiviteit. Wij verzorgen minimaal 4 updates per jaar en daarmee zorgen we ervoor dat alle nieuwe zaken die Microsoft uitbrengt ook in de DailyDrive worden geïntegreerd. 

 

Technische Support op DailyDrive

Alhoewel onze software makkelijk in gebruik is, kan het natuurlijk zo zijn dat je wat extra hulp nodig hebt of er soms niet helemaal uit komt. Onze helpdesk biedt volledige ondersteuning voor al je DailyDrive vragen. Ook bieden we met het excellent pakket toegang tot onze service desk t.w.v. €500,- per maand. Zo vind jij zelf snel de antwoorden waar je naar op zoek bent en heb je dus wederom minder technische kennis in huis nodig.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je vragen na het lezen? Neem dan contact met ons op.

DailyDrive
Excellent

DMS

Social intranet 

Dashboard

Automatische Updates

Technische Support

DailyApps

Excellent
Pricing

  • Vaste prijs van € 995,- euro tot         99 medewerkers(€ 3,50 per extra medewerker)

  • Uitsluitend als SaaS contract verkrijgbaar

bottom of page